• Home
  • >
  • ورزشی
  • >
  • محمد الفاید رئیس پیشین باشگاه «فولهام» و میلیارد مصری- بریتانیایی درگذشت

محمد الفاید رئیس پیشین باشگاه «فولهام» و میلیارد مصری- بریتانیایی درگذشت

پیام جوان: رسانه‌های بریتانیا روز جمعه اول سپتامبر از درگذشت محمد الفاید رئیس پیشین باشگاه «فولهام» و میلیارد مصری- بریتانیایی، در سن ۹۴ سالگی خبر دادند.

به نقل از صدای آمریکا و به گزارش این رسانه‌ها خانواده الفاید روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کردند که «خانم الفاید، فرزندان و نوه‌هایش تأیید می‌کنند که محمد، همسر، پدر و پدربزرگ دوست‌داشتنی‌شان، در روز چهارشنبه ۳۰ اوت ۲۰۳۰ بر اثر کهولت سن درگذشته است.»

باشگاه فوتبال فولام، که آقای الفاید سال‌ها مالک آن بود، نیز مرگ او را «بسیار غم‌انگیز» خواند و اعلام کرد :«صعود ما به لیگ برتر، فینال لیگ اروپا و لحظات جادویی باقی‌مانده از بازیکنان و تیم‌ها میراث محمد الفاید است که تا ابد به یادگار خواهد ماند.»

اما مقطع اصلی زندگی محمد الفاید لحظه مرگ پسرش در کنار پرنسس دایانا بود،
لحظه‌ای که او را برای سالها درگیر حل معمای کشته شدن «دودی» و «دایانا» کرد.

«دودی» فرزند محمد الفاید، تهیه کننده فیلم، و «شریک عشقی دایانا»، پرنسس ولز بود که هر دو در سال ۱۹۹۷ در تصادف مشکوک رانندگی کشته شدند.

به گفته رسانه‌های بریتانیا، آقای الفاید هرگز از شوک مرگ پسرش رها نشد و سالهای زیادی را برای تحقیق درباره علت این تصادف سپری کرد.

او در فوریه ۲۰۰۸ ادعا کرد که مرگ‌ها شاهزاده دایانا و پسرش‌ به دستور شاهزاده فیلیپ و با همدستی سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا صورت گرفته است.

پزشکی قانونی و دادگاه اما این ادعا را رد و آن را «تئوری توطئه» تلقی کردند.

محمد الفاید که تاجر بزرگی بود، فعالیتهایش را از فروش نوشابه‌های گازدار در خیابان‌های زادگاهش اسکندریه مصر آغاز کرد. سپس به واسطه ازدواجش با خاندان خاشقچی در عربستان پیوند خورد. او در سال ۱۹۶۶ مشاور یکی از ثروتمندترین مردان جهان، سلطان برونئی شد. در سال ۱۹۷۴ به بریتانیا نقل مکان کرد و پنج سال بعد به همراه برادرش علی، هتل پاریس ریتز را به قیمت ۲۰ میلیون پوند خرید. آنها در سال ۱۹۸۵ نیز گروه تجاری« هارودز» را به مبلغ ۶۱۵ میلیون پوند تصاحب کردند.

  تمایل لیونل مسی، فوق ستاره اینتر میامی به حضور دوباره‌اش در فصل بعدی این تیم

آقای الفاید در سال ۲۰۱۰ «هارودز» را به صندوق سرمایه‌گذاری مستقل قطر فروخت که نزدیک به نیمی از قیمت خرید برای تسویه بدهی‌های شرکت هزینه شد.

محمد الفاید همچنین بنیاد خیریه الفاید را در سال ۱۹۸۷ برای بهبود زندگی جوانان فقیر، آسیب‌دیده و بسیار بیمار راه‌اندازی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

هم‌اکنون عضو خبرنامه پیام جوان شوید

Newsletter

همراهان پیام جوان