• Home
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • ناگفته‌های وکیل یکی از متهمان پرونده الکل‌های تقلبی در کرج

ناگفته‌های وکیل یکی از متهمان پرونده الکل‌های تقلبی در کرج

پیام جوان: وکیل یکی از متهمان در پرونده تولید و فروش مشروبات الکلی تقلبی که به اعدام محکوم شده، از برگزاری دادگاه متهمان به صورت «فوق امنیتی» و بدون اجازه دفاع برای وکلای مدافع متهمان خبر داد.

به نقل از صدای آمریکا، محمود علیزاده طباطبایی اعلام کرده که متهم ردیف چهارم که به اعدام محکوم شده فروشنده مغازه لوازم بهداشتی است.

پرونده مورد اشاره طباطبایی یکی از پرونده‌های جنجالی در ایران است که خرداد ماه سال جاری در ماجرای الکل‌های تقلبی در کرج و فوت و نابینا شدن تعدادی از مصرف‌کنندگان تشکیل شد.

تولید «مشروبات الکلی با الکل صنعتی و آب» در نهایت به طرح اتهام «افساد فی‌الأرض» برای ۱۱ نفر ختم شد.

براساس حکم صادره متهمان ردیف اول تا چهارم به اتهام «افساد‌ فی‌الارض‌» علیه‌ جنایت تمامیت جسمانی افراد به اعدام محکوم شدند.

متهمان پنجم تا نهم هر یک به ۵ سال حبس تعزیری و متهم دهم به سه سال حبس تعزیری و متهم یازدهم به یکسال حبس تعزیری محکوم شدند.

حالا محمود علیزاده طباطبایی، وکیل دادگستری معتقد است که گزاره‌هایی وجود دارد که نیازمند «بررسی ویژه» است.

او تاکید می‌کند این متهم اعدامی [که او وکلاتش را بر عهده دارد] با رواج کرونا اقدام به فروش الکل «اتانول» می‌کرده که مجاز بوده و است. برهمین اساس برخی از افراد از این الکل‌ها برای تهیه مشروبات الکلی استفاده می‌کردند که در یک مورد توزیع‌کننده اصلی «متانول» را با برچسب «اتانول» توزیع کرده که باعث بروز مرگ و میر در بین مصرف کنندگان مشروبات تقلبی شد و فروشنده از این موضوع اطلاع نداشته است.

تیرماه امسال پس از آنکه چندین شهر ایران درگیر مسمومیت بر اثر مصرف مشروبات الکلی شدند، فرمانده کل نیروی انتظامی ادعا کرد این مسمومیت‌ها «سریالی نیست» و تولیدکننده‌های مشروبات تقلبی هر جا که مسمومیت گزارش شده، بازداشت شده‌اند.

  Yemeni officials: Houthi rebels push into southern province

احمدرضا رادان با اشاره به شناسایی و بازداشت «تولیدکنندگان مشروبات فاسد» در هر شهری که مسمومیت‌های الکلی گزارش شده، گفته بود که در یک ماه گذشته «بیش از ۳۲ نفر» کشته شده‌اند.

تهران، کرج، مازندران، قزوین، هرمزگان، سردشت، رباط کریم و بهارستان از جمله شهرهایی بودند که مسمومیت الکلی شهروندان در آنها منجر به مرگ شد.

مصرف نوشیدنی‌های الکل‌دار بر اساس قوانین جمهوری اسلامی در ایران ممنوع است و مجازاتی از شلاق تا اعدام در پی‌دارد.

در گزارش سازمان بهداشت جهانی که در سال ۲۰۱۸ میلادی منتشر شد، ایران از لحاظ مصرف الکل در جهان، رتبه نهم را به خود اختصاص داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

هم‌اکنون عضو خبرنامه پیام جوان شوید

Newsletter

همراهان پیام جوان