• Home
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • حوزه‌های علمیه در تلاش برای گسترش نفوذ خود در حوزه درمان

حوزه‌های علمیه در تلاش برای گسترش نفوذ خود در حوزه درمان

پیام جوان: در روزهایی که شبکه بهداشت و درمان کشور با موج مهاجرت گسترده پرستاران و پزشکان روبه‌رو است، معاون «تهذیب و تربیت» حوزه‌های علمیه با اتهام زنی به شبکه درمان کشور، گفته است که برخی روانشناسان دانشگاهی، نوجوانان را «به فعل حرام» توصیه می‌کنند.

محمد عالم‌زاده نوری با این ادعا که «برخی روانشناس‌های دانشگاهی، نوجوانان را برای آرامش روانی به فعل حرام توصیه کرده‌اند»، تاکید کرده که «ما در حوزه علمیه حدود دو هزار طلبه داریم که به صورت تخصصی در زمینه روانشناسی و مشاوره تحصیلات دانشگاهی دارند.»

این ادعای عالم‌زاده نوری در حالی مطرح می‌شود که هیچ سندی برای اثبات آن ارائه نشده است. با این حال، این ادعا می‌تواند بخشی از تلاش حوزه‌های علمیه برای گسترش نفوذ خود در حوزه درمان باشد.

حضور روحانیون در حوزه درمان

حضور روحانیون در حوزه درمان در سال‌های اخیر افزایش یافته است. به طوری که دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی حوزه علمیه در تیرماه سال جاری گفته بود که «سواد پیشگیری از بیماری در وزارت بهداشت وجود ندارد، وظیفه حوزه علمیه است که آن را احیا کند.»

این رویکرد حوزه‌های علمیه با مخالفت برخی کارشناسان و فعالان حوزه درمان روبه‌رو شده است. به طوری که مشاور وقت وزیر بهداشت در سال ۱۳۹۶ خواستار ورود حوزه‌های علمیه برای مقابله با ورود برخی افراد در لباس روحانیت به عرصه آموزشی و مداخله در امر درمان شده بود.

برنامه‌ریزی برای گام دوم انقلاب

به باور ناظران، پررنگ‌تر شدن حضور روحانیون در حوزه‌های آموزش و درمان و سایر بخش‌ها بخشی از برنامه‌ریزی جمهوری اسلامی برای پیش‌برد برنامه‌هایی است که تحت عنوان «گام دوم انقلاب» مطرح شده است.

  چرا کارمندان اپل و گوگل بهره وری بالاتری دارند؟

در این برنامه، هدفگذاری شده است که جمهوری اسلامی در سال ۱۴۴۴ به یک «الگوی پیشرفت اسلامی» تبدیل شود. در این راستا، حوزه‌های علمیه به عنوان یکی از نهادهای اصلی حاکمیت، نقش مهمی در پیشبرد این اهداف ایفا خواهند کرد.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

هم‌اکنون عضو خبرنامه پیام جوان شوید

Newsletter

همراهان پیام جوان