• Homepage
  • >
  • زندگی
  • >
  • از گرم کردن مجدد این غذاها خودداری کنید!

از گرم کردن مجدد این غذاها خودداری کنید!

پیام جوان: اگر به شما گفته شود گرم کردن دوباره برخی غذاها در واقع آنها را سمی می کند چه؟

به گزارش فرتاک ورزشی، مایکروویو بدون شک بهترین دوست افراد تنبل محسوب می شود زیرا می توانند در هر زمان غذای خود را گرم کنند و بخورند، اما اگر بدانید برخی از غذاها به ویژه در صورت گرم شدن در مایکروویو ارزش غذایی خود را از دست می دهند شاید تعجب کنید.

با این حال، دلیل اصلی آن کمبود وقت یا تنبلی عنوان می شود اکثر ما عادت داریم غذا را نگهداری کرده سپس در زمان مصرف دوباره گرم کنیم، اما اگر به شما گفته شود گرم کردن دوباره برخی غذاها در واقع آنها را سمی می کند چه؟ به گزارش تایمزسوفاندیا، در اینجا برخی از غذاهایی که هرگز نباید دوباره گرم شوند عنوان شده اند.

مایکروویو بدون شک بهترین دوست افراد تنبل محسوب می شود زیرا می توانند در هر زمان غذای خود را گرم کنند و بخورند، اما اگر بدانید برخی از غذاها به ویژه در صورت گرم شدن در مایکروویو ارزش غذایی خود را از دست می دهند شاید تعجب کنید.

سیب زمینی ها
سیب زمینی در صورت گرم شدن دوباره ارزش غذایی خود را از دست می دهد. حتی اگر برای مدت طولانی در دمای اتاق بماند هم باز خطرناک است در واقع سمی می شود و باعث بروز حالت تهوع یا بیماری و حتی مسمومیت غذایی می شود.

برنج
در مورد برنج قهوه ای یا سفید نحوه نگهداری آنها می تواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد. برنج خام حاوی اسپورهایی است که به باکتری تبدیل می شوند و حتی پس از پخت برنج نیز می توانند زنده بمانند. هنگامی که برنج پخته شده در دمای اتاق قرار می گیرد می تواند چند برابر شود و ممکن است با ایجاد سموم باعث اسهال و استفراغ شود.

  نقش موثر ورزش به بیماران کلیوی

تخم مرغ
گرم کردن تخم مرغ در دمای بالا به عنوان یک منبع اصلی و مهم پروتئین صبحگاهی می تواند آنها را سمی کند که به دستگاه گوارش آسیب وارد می کند.

مرغ
مرغ درست مانند قارچ نیز سرشار از پروتئین است که با گرم شدن مجدد تاثیر منفی می گذارد. این کار می تواند در واقع مشکلات گوارشی ایجاد کند. در صورت تمایل برای گرم کردن مجدد مرغ پخته می توان این کار را در دمای پایین به مدت طولانی انجام داد. بهترین راه برای مصرف مرغ نگهداری شده این است که آن را در سالاد سرد یا ساندویچ سرد استفاده کرد.

اسفناج
اسفناج مانند بسیاری از سبزی های برگ سبز دیگر سرشار از نیترات و آهن است. هنگامی که این نیترات ها دوباره گرم می شوند می توانند به نیتریت و دیگر عوامل سرطان زای شناخته شده تبدیل شوند (ماده ای که می تواند باعث ایجاد سرطان در بافت زنده شود).

روغن ها
روغن دانه انگور، روغن گردو، روغن آووکادو، روغن فندق و روغن تخم کتان همگی دارای نقطه سوزش یا دودی شدن پایینی هستند. به همین دلیل هنگام دوباره گرم شدن فاسد می شوند، بنابراین از استفاده آنها برای پخت یا سرخ کردن خودداری کنید. در عوض آنها را در پایان پخت و پز روی غذاها برای افزودن طعم بپاشید یا بریزید.

شلغم
شلغم به طور معمول در تهیه سوپ استفاده می شود. از آنجا که حاوی نیترات است در صورت دوباره گرم شدن می توانند سمی شوند.

قارچ
قارچ سرشار از پروتئین است و باید همان روز که پخته می شود مورد استفاده قرار گیرد. از آنجا که قارچ با پروتئین غنی می شود ساختار آن هنگام گرم شدن تغییر می کند که برای بدن مضر است. هنگام مصرف قارچ های دوباره گرم شده خود را در معرض مشکلات گوارشی و حتی قلبی قرار می دهید.

  تاثیر قهوه بر افزایش تمایل به دفع در بدن

چغندر
چغندر درست مانند اسفناج است یعنی حاوی مقدار زیادی نیترات است که می تواند پس از گرم شدن مجدد به نیتریت ها ناراحتی زیادی ایجاد کنند.

کرفس
کرفس دارای مقدار زیادی نیترات است، بنابراین در صورت مجدد گرم شدن سمی می شوند. نیترات پس از گرم شدن مجدد به نیتریت تبدیل می شود. هنگام ورود نیتریت های زیاد به بدن خطر متهموگلوبینمی افزایش می یابد. وضعیتی که در آن نیتریت های خون با هموگلوبین و آهن در تعامل هستند و آنها را در حمل اکسیژن به سلول های زنده ناتوان می کند. از عوارض آن می توان به تشنج یا حتی مرگ اشاره کرد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان