پیام جوان: متخصصان دانشگاه جنوب دانمارک در بررسیهای خود دریافتند که هرچه افراد در خانههای خود در معرض صدای ترافیک بیشتری باشند، احتمال ابتلای آنها به وزوز گوش بیشتر میشود.
به گزارش فرتاک، وزوز گوش بیشتر به صورت صدای سوت ناخوشایند در گوش ها تجربه می شود که برای بسیاری از افراد ناخوشایند و آزاردهنده است. در این مطالعه متخصصان ارتباط بین قرار گرفتن در معرض سر و صدای ترافیک و پیامدهای مربوط به شنوایی را بررسی کردند. یکی از متخصصان این مطالعه گفت: در داده های خود بیش از ۴۰ هزار مورد ابتلا به عارضه وزوز گوش را پیدا کرده ایم و می توانیم بگوییم که به ازای هر ۱۰ دسی بل صدای بیشتر در خانه افراد، خطر ابتلا به وزوز گوش ۶ درصد افزایش می یابد.
متخصصان این مطالعه اظهار کرده اند که نگران بسیاری از مشکلات سلامتی هستند که به نظر می رسد سر و صدای ترافیک باعث ایجاد آنها می شود. آنها همچنین اذعان کرده اند که به نظر می رسد سر و صدا، خطر ابتلا به وزوز گوش، بیماری های قلبی عروقی، زوال عقل و سایر بیماری ها را افزایش می دهد.
در حال حاضر مطالعات بیشتری برای تایید ارتباط بین سر و صدای ناشی از ترافیک و وزوز گوش مورد نیاز است. با این حال آنچه مشخص است این است که سر و صدای ترافیک باعث ایجاد استرس در افراد شده و بر خواب آن ها تاثیر می گذارد. همچنین زمانی که در شرایط استرسزا زندگی میکنیم و خوب نمیخوابیم، عارضه وزوز گوش میتواند تشدید شود.
وزوز گوش یک تجربه ذهنی از صدا است که منبع خارجی ندارد. می توان آن را به صورت زنگ، وزوز، زمزمه یا شکل دیگری از صدا در گوش یا سر توصیف کرد. وزوز گوش می تواند نشانه ای از یک بیماری یا آسیب زمینه ای باشد اما همچنین می تواند ایدیوپاتیک باشد به این معنی که علت آن مشخص نیست. اغلب اوقات وزوز گوش در ارتباط با کم شنوایی رخ می دهد. وزوز گوش می تواند تاثیر منفی بر کیفیت زندگی داشته باشد زیرا می تواند باعث مشکلات خواب، مشکل در تمرکز و افسردگی شود.