سن حوزه خیابان‌های آلوایزو را برای مرکز داده مایکروسافت پاکسازی می‌کند

پیام جوان: به گزارش کرون 4، شهر سن حوزه قرار است روز دوشنبه ساعت 7 صبح، ده‌ها خودروی کاروان (RV) متعلق به افراد بی‌خانمان را از خیابان‌های محله آلوایزو پاکسازی کند تا فضا برای ساخت یک مرکز داده جدید مایکروسافت در جاده آلوایزو-میلپیتاس 1657 آزاد شود. روز یکشنبه، اطلاعیه‌های تخلیه در خیابان‌ها نصب شد و شهر برای اخراج گسترده آماده می‌شود. این اقدام بخشی از تلاش‌های اخیر سن حوزه برای برخورد با معضل بی‌خانمانی در این منطقه است.

بسیاری از افراد بی‌خانمان ساکن در جاده آلوایزو-میلپیتاس هیچ مکان جایگزینی برای رفتن ندارند. گزارشگر کرون 4، جک مولمود، اعلام کرد که برخی فعالان اجتماعی روز یکشنبه به ساکنان کمک کردند تا کاروان‌های خود را جابه‌جا کنند. این پاکسازی در حالی انجام می‌شود که افراد بی‌خانمان با کمبود سرپناه و گزینه‌های امن برای اسکان مواجه هستند، و این موضوع انتقادهایی را درباره نحوه مدیریت بحران بی‌خانمانی در سن حوزه برانگیخته است.

مت ماهان، شهردار سن حوزه، روز یکشنبه از اقدامات شهر در قبال بی‌خانمانی دفاع کرد و گفت که سن حوزه یکی از معدود شهرهای منطقه است که سرمایه‌گذاری‌های پایداری در پارکینگ‌های امن، تخت‌های سرپناه و سیاست‌هایی برای اسکان افراد بی‌خانمان انجام داده است. او تأکید کرد که شهر حق دارد قوانین خود را برای حفظ پاکیزگی، ایمنی و دسترسی عمومی به پارک‌ها و خیابان‌ها اجرا کند. ماهان همچنین از سیاست‌های سختگیرانه شهرهای همسایه که بدون ارائه جایگزین‌های واقعی، مشکل را به شهرهای دیگر منتقل می‌کنند، انتقاد کرد و خواستار رویکردی منطقه‌ای با ترکیب شفقت و مسئولیت‌پذیری شد.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان