توافق تازه آمریکا و اوکراین بر سر منابع معدنی در راه است

پیام جوان: رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که به‌زودی توافقی برای تقسیم درآمد منابع معدنی اوکراین میان آمریکا و اوکراین امضا خواهد شد. دونالد ترامپ همچنین گفت مذاکراتی در جریان است تا شرکت‌های آمریکایی مالکیت برخی نیروگاه‌های اوکراین را در اختیار بگیرند. به گفته ترامپ، ایالات متحده با تکیه بر تخصص خود، می‌تواند بهره‌وری این منابع را تضمین کند.

در همین راستا، هیئتی از مقامات آمریکایی در ریاض با نمایندگان اوکراین و روسیه جداگانه گفت‌وگو کرده‌اند. این مذاکرات که بیشتر بر موضوع آتش‌بس در دریای سیاه تمرکز دارد، به گفته مقامات آمریکایی به شکل «دیپلماسی رفت‌وبرگشت» انجام می‌شود، زیرا هنوز برنامه‌ای برای دیدار مستقیم دو طرف در نظر گرفته نشده است.

با وجود مذاکرات، درگیری‌ها در خط مقدم جنگ اوکراین تشدید شده است. سربازان اوکراینی در نزدیکی پوکروفسک از افزایش حملات روسیه خبر داده‌اند و روزانه صدها انفجار را گزارش می‌کنند. بسیاری از نیروهای اوکراینی امید چندانی به نتیجه‌بخشی مذاکرات ندارند، چرا که از نگاه آن‌ها گفت‌وگوهای پیشین هم موفق نبوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان