فرود اضطراری هواپیما بر روی بزرگراه کالیفرنیا

پیام جوان: به گزارش ان بی سی بی اریا، در اتفاقی نادر و غیرمنتظره، یک هواپیمای تک‌موتوره صبح دوشنبه بر روی بزرگراه ۸۵ در نزدیکی کوپرتینو کالیفرنیا فرود اضطراری انجام داد.

طبق گزارش پلیس بزرگراه کالیفرنیا، این حادثه حدود ساعت ۷ صبح رخ داده و موجب مسدود شدن چندین لاین ترافیکی شده است. خلبان هواپیما که تنها سرنشین آن بوده، مدعی شده که به دلیل اتمام سوخت مجبور به فرود اضطراری شده است. با این حال، بررسی‌های دقیق‌تر توسط اداره هوانوردی فدرال (FAA) در این خصوص ادامه دارد.

شاهدان عینی این حادثه را بسیار غیرمعمول توصیف کرده و اظهار داشتند که پیش از فرود، هواپیما در ارتفاعی بسیار پایین‌تر از حد معمول در حال پرواز بوده است.

خوشبختانه در این حادثه به کسی آسیبی نرسیده و تیم‌های امدادی به سرعت در محل حادثه حاضر شده‌اند. همچنین، بال‌های هواپیما برای تسهیل در عملیات امداد و نجات جدا شده و هواپیما با استفاده از کامیون یدک‌کش از بزرگراه خارج شده است.

پیترسون کانوی، خلبان هواپیما، اعلام کرده که از کارمل به سمت پالو آلتو در حال پرواز بوده است. FAA نیز تایید کرده که هواپیمای حادثه‌دیده از نوع CubCrafters CC11 بوده و تحقیقات در مورد علت دقیق این حادثه ادامه دارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان