پیام جوان: به گزارش ان بی سی بی اریا، در حادثهای دلخراش که در بزرگراه 85 شمال در نزدیکی بلوار سانتا ترزا رخ داد، یک راننده مست با سرعت بسیار بالا در خلاف جهت حرکت کرده و با خودروی دیگری برخورد کرد. این تصادف منجر به مرگ یک زن 47 ساله و پسر 14 سالهاش شد.
دانکن پارک مککوری، 39 ساله، اهل اورلاندو، فلوریدا، به عنوان عامل این حادثه شناسایی و به دو فقره قتل متهم شده است. بر اساس گزارشات شاهدان، مککوری با وانت تویوتا تاکوما خود با سرعتی بین 80 تا 100 مایل در ساعت در خلاف جهت حرکت میکرده و از تمام لاینها استفاده میکرده است. یکی از شاهدان عینی گزارش داده که مککوری حتی لحظاتی قبل از تصادف، از خودرو پیاده شده و با دستهای بالا به داخل ترافیک رفته است و سپس دوباره با سرعت زیاد به حرکت خود ادامه داده است.
مککوری که خود نیز در این حادثه مجروح شده بود، پس از ترخیص از بیمارستان، دستگیر و به زندان منتقل شد. اتهامات وارده به او شامل دو فقره قتل، دو فقره قتل عمدی با وسیله نقلیه هنگام مستی و رانندگی بیملاحظه است.
دادستان منطقه سانتا کلارا، جف روزن، با ابراز تاسف از این حادثه دلخراش، اعلام کرد که دستگاه قضایی تمام تلاش خود را برای محاکمه عادلانه متهم و جلوگیری از تکرار چنین حوادثی انجام خواهد داد.