• Home
  • >
  • تکنولوژی
  • >
  • رونمایی و عرضه‌ی نسخه جدید سیستم عامل ویندوز در ۲۴ ژوئن

رونمایی و عرضه‌ی نسخه جدید سیستم عامل ویندوز در ۲۴ ژوئن

مایکروسافت به تازگی اعلام کرده است که از نسخه جدید سیستم عامل ویندوز را در تاریخ ۲۴ ژوئن رونمایی خواهد کرد. این کمپانی در ادامه دعوتنامه‌های مرتبط با این مراسم رونمایی را به اصحاب رسانه ارسال کرده و در آن مدعی شده است که ساتیا نادیا به عنوان مدیر ارشد اجرایی و پانوس پانای به عنوان مدیر ارشد محصولات این مراسم را میزبانی خواهند کرد.

نادیا در کنفرانس بیلد امسال اظهار داشت که چند ماه گذشته را صرف تست سیستم عاملی جدید کرده است. او افزود: «ما امروز برای هر توسعه دهنده ویندوز فرصت بیشتری ایجاد می‌کنیم و هر سازنده‌ای برای ساخت و توضیح و درآمدزایی نرم‌افزارها به دنبال پلتفرم بازترین، جدید‌ترین و خلاقانه ‌ترین پلتفرم است را پذیرا می‌شویم.»

این ادعای نادیا به شایعاتی در رابطه با به‌روزرسانی ویندوز استور و ارائه راحت‌تر نرم‌افزارها به مشتریان صحه می‌گذارد.

اعلام رونمایی از نسخه جدید سیستم عامل ویندوز به نوعی با خبر توقف توسعه ویندوز ۱۰X که در ابتدا برای دستگاه‌های مجهز به دو صفحه نمایش طراحی شده بود، همزمان شده است. سال گذشته این کمپانی تمرکز ویندوز ۱۰X را به منظور ایجاد رقیبی قدرتمند‌تر برای سیستم عامل کروم به روی دستگاه‌های تک صفحه نمایشی متمرکز کرد. هم اکنون مایکروسافت برنامه دارد که برخی از قابلیت‌های این سیستم عامل را برای ویندوز ۱۰ عرضه کند.

اما سوال اینجاست که مایکروسافت پس از ویندوز ۱۰ به کجا خواهد رفت؟ این سیستم عامل در زمان عرضه‌اش در سال ۲۰۱۵ به نوعی ترکیبی از بهترین قابلیت‌های ویندوز ۷ و ۸ بود. این سیستم عامل میراث‌دار دسکتاپ تمیز ویندوز ۷ و قابلیت‌های صفحه نمایش لمسی ویندوز ۸ بود.

  آمازون سفارش‌های عمومی خود را با پهپاد تحویل می‌دهد

همچنین این سیستم عامل نشان داد که مایکروسافت تحت هدایت نادیا که در سال ۲۰۱۴ به سمت مدیر ارشد اجرایی رسیده بود، تا چه حد تغییر کرده است.

علاوه بر این، او اعلام کرد که ویندوز ۱۰ برای یک سال رایگان خواهد بود و همین سیاست نشان دهنده این بود که مایکروسافتی که برای هر نسخه از سیستم عامل ویندوز رقمی را درخواست می‌کند، تا چه حد مشتری‌مدار‌تر شده است.

نادلا با انجام این کار کاربران را تشویق کرد که از ویندوز ۷ و ۸ به ویندوز ۱۰ مهاجرت کنند و این سیستم عامل برای توسعه دهندگانی که به دنبال ساخت نرم‌افزارهای مدرن‌تر بودند ماندنی‌تر شد.

از دید ناظران، این احتمال وجود دارد که مایکروسافت بسیاری از ویژگی‌های دو صفحه نمایشی ویندوز ۱۰X را برای سیستم عامل جدید خود عرضه کند و از این طریق تولید کنندگان را به ساخت کامیپوترهای دو صفحه نمایشی ترغیب کند.

این کمپانی همچنین به وضوح نیازمند پشتیبانی ویندوز از دستگاه‌های ARM است تا از این طریق بتواند با بزرگ ‌ترین رقیب خود یعنی اپل رقابت همپایی داشته باشد.

منبع: itna – engadget

دیدگاهتان را بنویسید

هم‌اکنون عضو خبرنامه پیام جوان شوید

Newsletter

همراهان پیام جوان