پروازهای ارزان‌قیمت از ونکوور به پاریس برای تعطیلات سال نو

پیام جوان: به گزارش ونکوور ایز آوسوم، مسافران ساکن ونکوور که قصد دارند تعطیلات سال نو ۲۰۲۶ را در اروپا سپری کنند، می‌توانند با قیمت‌هایی بسیار مقرون‌به‌صرفه به پاریس سفر کنند. پروازهای رفت‌وبرگشت از فرودگاه بین‌المللی ونکوور (YVR) به فرودگاه شارل دوگل پاریس (CDG) اکنون با قیمتی در حد سفر به مقاصد محبوبی چون مکزیک و کارائیب ارائه می‌شوند.

یکی از ارزان‌ترین گزینه‌ها شامل پروازی است که در ۱۰ ژانویه با دو توقف کوتاه در کلونا و کلگری انجام می‌شود و در ۱۶ ژانویه با یک توقف در کلگری بازمی‌گردد. این برنامه سفر، بسته به روش رزرو، بین ۵۶۱ تا ۵۹۱ دلار هزینه دارد و طبق داده‌های Google Flights، حدود ۳۰۰ دلار از میانگین قیمت معمول ارزان‌تر است.

برای مسافرانی که تمایل دارند تنها یک توقف در مسیر داشته باشند، گزینه‌های رفت‌وبرگشت از ۵۸۲ دلار (از طریق واسطه) یا ۶۱۲ دلار (مستقیم از WestJet) در دسترس است. این قیمت نیز در رده اقتصادی «پایین» قرار می‌گیرد و نسبت به نرخ معمول، صرفه‌جویی قابل توجهی دارد.

همچنین پروازهای یک‌طرفه از ونکوور به پاریس نیز با قیمت‌هایی از ۲۲۲ دلار آغاز می‌شوند، که می‌تواند برای افرادی که قصد ادامه سفر به دیگر شهرهای اروپا را دارند، گزینه مناسبی باشد. با توجه به نوسان سریع قیمت‌ها، به مسافران توصیه می‌شود برای تضمین نرخ پایین، بلیط خود را در اسرع وقت رزرو یا نگه‌داری کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان