یک راننده آمبولانس در اسرائیل به جاسوسی برای جمهوری اسلامی متهم شد

پیام جوان:

یک راننده آمبولانس در منطقه جلیل به جاسوسی برای جمهوری اسلامی متهم شد؛ اتهامی که شامل جاسوسی از اسحاق هرتزوگ رئیس‌جمهوری و بتسالل اسموتریچ وزیر دارایی اسرائیل هنگام بازدید آنها از یک بیمارستان در شمال کشور نیز می‌شود.

پلیس اسرائیل اعلام کرد که امیر هشام محمد طیطی، ۳۴ ساله از روستای عرب‌نشین بعینه، ماه گذشته بازداشت شد و پنج‌شنبه ۸ مرداد در دادگاه منطقه‌ای حیفا علیه او کیفرخواست صادر شد.

او متهم است که از دسترسی خود به مراکز درمانی در سراسر اسرائیل سوءاستفاده کرده و اطلاعات حساس را در اختیار رابط خود در ایران قرار داده است؛ از جمله اطلاعات مربوط به آمادگی بیمارستان‌ها در شرایط اضطراری.

دادستان‌ها می‌گویند، هنگام بازدید هرتزوگ و اسموتریچ از مرکز پزشکی الجلیل در نهاریا، متهم به ابتکار خود با رابطش تماس گرفت و او را از حضور این دو مقام در بیمارستان مطلع کرد.

بر اساس کیفرخواست، او عکسی از هرتزوگ و همراهانش را برای مأمور جمهوری اسلامی ارسال کرد.

طبق اعلام دادستان‌ها، اتهامات جاسوسی طیطی فراتر از کارش به‌عنوان راننده آمبولانس بوده و او همچنین به محل برگزاری اعتراض‌ها، از جمله میدان گروگان‌ها در تل‌آویو و محل یک تظاهرات در حیفا، اعزام شده بود.

دادستان‌ها همچنین می‌گویند که متهم به شهرک امیکام، محل سکونت یوآو گالانت، وزیر دفاع پیشین، سفر کرده و از خانه‌ها، خیابان‌ها و یک درمانگاه در آن منطقه تصویربرداری کرده است. اما مشخص نیست که به خانه این سیاستمدار رسیده باشد.

بر اساس کیفرخواست، طیطی در ازای این فعالیت‌های جاسوسی، ده‌ها هزار شِکِل دریافت کرده که از طریق ارز دیجیتال به او منتقل شده است.

در ماه‌های اخیر گزارش‌های متعددی از متهم شدن تعدادی از شهروندان در اسرائیل به جاسوسی برای جمهوری اسلامی منتشر شده است.

در اردیبهشت‌ماه، رسانه دولتی اسرائیل «کان‌نیوز» گزارش داد که دو تکنسین نیروی هوایی اسرائیل از پایگاه هوایی تل‌نوف در نزدیکی اشدود، به اتهام جاسوسی برای جمهوری اسلامی ایران در جریان «عملیات غرش شیران» تحت پیگرد قضائی قرار خواهند گرفت.