گزارش خبرنگار آمریکایی از حرکت یک ناو هواپیمابر دیگر آمریکا به سمت ایران؛ «اهدافی از پیش» تعیین شده‌اند

پیام جوان:

خبرنگار حوزه کاخ سفید شبکه آمریکایی نیوزنیشن، کلی میر، در گزارشی گفت که ناو هواپیمابر یو‌اس‌اس جورج اچ. دبلیو. بوش در مسیر حرکت به سمت ایران است.

این خبرنگار گزارش داد که این ناو طی دو روز آینده به منطقه می‌رسد.

طبق این گزارش ناو «فورد» قرار است منطقه را ترک کند و بازگردد.

کلی میر افزود ارتش ایالات متحده کاملاً آماده و در موقعیت مناسب قرار دارد تا به‌محض اینکه رئیس‌جمهوری آمریکا دستور بدهد، فوراً اقدام کند.

او همچنین گفت که به او گفته شده است اهدافی از پیش تعیین شده‌اند، از جمله زیرساخت‌های انرژی، پایگاه‌های صنعتی-نظامی و زیرساخت‌های نیروی دریایی و پنتاگون (وزارت جنگ آمریکا) در وضعیت «صبر و بررسی» قرار دارد.

رئیس جمهوری آمریکا با تاکید بر موفقیت‌آمیز بودن عملیات «خشم حماسی» گفته است که محاصره دریایی جمهوری اسلامی ادامه خواهد یافت. او گفت جمهوری اسلامی روزانه ۵۰۰ میلیون دلار به دلیل محاصره اقتصادی از دست می‌دهد.

This item is part of