کراودسترایک برای خرید دو استارتاپ امنیت هوش مصنوعی حدود ۵۰۰ میلیون دلار می‌پردازد

پیام جوان:

شرکت امنیت سایبری کراودسترایک (CrowdStrike) اعلام کرد دو شرکت امنیت هوش مصنوعی را می‌خرد. «فیدلر ای‌آی» (Fiddler AI)، سازنده‌ی نرم‌افزار قابلیت مشاهده برای پایش عامل‌های هوش مصنوعی درون سازمان‌ها، به نقل از وال‌استریت ژورنال حدود ۴۰۰ میلیون دلار می‌ارزد. «دردنات» (Dreadnode) که به شرکت‌ها کمک می‌کند آزمون امنیتی برای کشف نقص مدل‌ها و اپ‌ها و عامل‌های هوش مصنوعی را پیش از راه‌اندازی خودکار کنند، حدود ۹۵ میلیون دلار. مجموع حدود ۴۹۵ میلیون دلار می‌شود.

فیدلر ۲۰۱۸ تأسیس شده و طبق PitchBook حدود ۹۹ میلیون دلار جذب کرده؛ دردنات ۲۰۲۳ تأسیس شده و ۱۴ میلیون دلار. فیدلر به‌نام «Falcon Observe» بخشی از بستر Falcon کراودسترایک می‌شود تا مشتریان عامل‌ها را پیش از راه‌اندازی ارزیابی و رفتارشان را درک و پایش کنند و داده‌ی تله‌متری به بستر برسد. دردنات به «Falcon Guardian»، محصول شناسایی و پاسخ کراودسترایک برای عامل‌های هوش مصنوعی روی دستگاه‌ها، می‌پیوندد و نتایج آزمون‌هایش به شکل توصیه‌ی سیاست امنیتی وارد آن می‌شود.

گزارش می‌گوید شرکت‌ها ابزارها و عامل‌های هوش مصنوعی را سریع به کار می‌گیرند و سیاست‌ها و فرایندهایشان عقب می‌ماند که برای تیم‌های امنیتی «سردرد» می‌آورد. چند استارتاپ دیگر در این حوزه، از جمله Pluto Security، AIR، HiddenLayer و Zenity، در حال جذب سرمایه‌اند.

گزارش بسته شدن معامله و زمان‌بندی و شروط، تأییدهای نظارتی، نقل‌قول مدیران، درآمد و ارزش‌گذاری و تعداد کارکنان، تاریخ راه‌اندازی Falcon Guardian و رسمی بودن ارقام را اعلام نکرده است؛ ارقام معامله از وال‌استریت ژورنال است، نه بیانیه‌ی رسمی کراودسترایک.

منبع: تک‌کرانچ (TechCrunch)، گزارش ۳ نوامبر ۲۰۲۶ نوشته‌ی Ram Iyer؛ ارقام معامله به نقل از وال‌استریت ژورنال

Facebook
Twitter
LinkedIn