لیورپول برای ماندنی کردن فن دایک دست به کار شد

دو نشریه انگلیسی “دیلی اکسپرس” و “دیلی‌ استار” ادها کردند که مدیران باشگاه لیورپول قصد دارند قرارداد جدید پنج ساله‌ای را به ویرژیل فن‌دایک مدافع هلندی خود پیشنهاد بدهند.

فن‌دایک 29 ساله در اوایل فصل جاری در دیدار با اورتون در پی برخورد با جردن پیکفورد از ناحیه رباط صلیبی مصدوم شد و بیشتر بازی‌های فصل جاری را از دست خواهد داد؛ اما باشگاه لیورپول به دنبال این است تا با ارائه قراردادی جدید، وفاداری و باور خود به این مدافع هلندی را نشان دهد.

ویرژیل فن‌دایک که در ماه ژانویه 2018 در ازای 75 میلیون پوند از ساوتهمپتون به لیورپول پیوست،‌ نقش پررنگی در قهرمانی لیورپول در لیگ قهرمانان اروپا، سوپرکاپ اروپا، جام جهانی باشگاه‌ها و لیگ برتر انگلیس داشته است.

مرد سال یوفا در سال 2019 که قرارداد کنونی‌اش با لیورپول تا سال 2023 اعتبار دارد، در صورت امضای قرارداد جدید، خود را تا سال 2026 به سرخپوشان مرسی‌ساید متعهد خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان