عملیات «خشم اقتصادی»؛ آمریکا ۳۴۴ میلیون دلار رمزارز جمهوری اسلامی را مسدود کرد

پیام جوان:

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده، از مسدودسازی دارایی‌های دیجیتال و تضعیف نظام‌مند توان مالی جمهوری اسلامی در چارچوب عملیات «خشم اقتصادی» خبر داد.

او در بیانیه‌ای که روز جمعه در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، گفت که وزارت خزانه‌داری آمریکا به تضعیف نظام‌مند قابلیت جمهوری اسلامی برای تولید، جابه‌جایی و بازگرداندن منابع مالی ادامه می‌دهد.

در تازه‌ترین اقدام، وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری، اوفک، چندین «کیف پول» رمزارز مرتبط با ایران را در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

طبق این بیانیه، این اقدام ضربتی منجر به مسدود شدن معادل ۳۴۴ میلیون دلار رمزارز شد که جمهوری اسلامی قصد داشت از آن‌ها برای دور زدن محدودیت‌های مالی استفاده کند.

او افزود «ما جریان پول را که تهران با استیصال در تلاش است از کشور خارج کند، دنبال خواهیم کرد و تمام شریان‌های مالی مرتبط با این رژیم را هدف قرار خواهیم داد.»

این تدابیر در حالی است که ارتش ایالات متحده جمهوری اسلامی را تحت محاصره دریایی قرار داده است، اقدامی که به گفته مقامات آمریکایی روزانه ۵۰۰ میلیون دلار به جمهوری اسلامی ضرر می‌زند.

This item is part of