صعود دراماتیک آرژانتین به یک‌هشتم نهایی جام جهانی؛ پایان ماجراجویی قهرمانانه دماغه سبز با درخشش مسی

تیم ملی فوتبال آرژانتین در یک بازی دراماتیک و نفس‌گیر موفق شد با نتیجه ۳ بر ۲ تیم شگفتی‌ساز دماغه سبز (کیپ‌ورد) را شکست داده و راهی مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی شود. در این دیدار مهیج که در فلوریدای جنوبی برگزار شد، مدافع عنوان قهرمانی تا آخرین دقایق وقت‌های اضافی توسط این کشور کوچک جزیره‌ای به چالش کشیده شد، اما در نهایت تجربه یاران لیونل مسی بر انگیزه حریف غلبه کرد و پیروزی سختی را برای آلبی‌سلسته به ارمغان آورد.

لیونل مسی در دقیقه ۲۹ بازی با یک فرار تماشایی و روی پاس لیساندرو مارتینز، گل اول بازی را به ثمر رساند تا بیستمین گل خود در ادوار جام جهانی را ثبت کند. با این حال، دماغه سبز با گل‌های سیدنی لوپز کابرال و دیروی دوارته دو بار کار را به تساوی کشاند. در وقت‌های اضافی، لیساندرو مارتینز در دقیقه ۱۰۳ آرژانتین را پیش انداخت، اما این گل نیز پاسخ داده شد تا اینکه در دقیقه ۱۱۱، ضربه سر کریستین رومرو پس از برخورد با دینی بورخس، مدافع دماغه سبز، به عنوان گل به خودی وارد دروازه شد و پیروزی آلبی‌سلسته را رقم زد.

حضور دماغه سبز در این مرحله از رقابت‌ها، پایانی بر یک ماجراجویی تاریخی و فراموش‌نشدنی برای کوچک‌ترین کشور صعودکننده به دور حذفی جام جهانی بود. این تیم آفریقایی که پیش از این با متوقف کردن غول‌هایی چون اسپانیا و اروگوئه شگفتی‌ساز شده بود، در این دیدار نیز با درخشش ووژینیا، دروازه‌بان ۴۰ ساله خود که ۱۰ مهار موفق از جمله ۵ مهار در برابر ضربات مسی داشت، تا آستانه یک شگفتی بزرگ دیگر پیش رفت اما در نهایت مغلوب قهرمان جهان شد.

لیونل مسی با گلی که در این مسابقه به ثمر رساند، شمار گل‌های خود در این دوره از رقابت‌ها را به عدد ۷ رساند تا بالاتر از کیلیان امباپه در صدر جدول گلزنان (کفش طلا) قرار گیرد و رکورد گلزنی خود در هشت بازی پیاپی جام جهانی را تداوم بخشد. با این پیروزی سخت، تیم ملی آرژانتین روز سه‌شنبه در مرحله یک‌هشتم نهایی در شهر آتلانتا به مصاف تیم ملی مصر خواهد رفت که موفق شد در ضربات پنالتی استرالیا را شکست دهد.