جبهه دموکراتیک ایران: جنایت خامنه‌ای و رژیم تحت امر نباید بی‌پاسخ بماند

پیام جوان:

حشمت‌الله طبرزدی، دبیرکل جبهه دموکراتیک ایران با انتشار بیانیه‌ای از زندان مرکزی اصفهان، مواضع خود را درباره کشتارهای دی‌ماه ۱۴۰۴ اعلام و تاکید کرد که جنایت علیه بشریت جمهوری اسلامی نباید بی‌پاسخ بماند.

در ابتدای این بیانیه حشمت‌الله طبرزدی وقایع خونین اخیر در ایران را «جنایت علیه بشریت» توصیف کرده که مسئولیت آن متوجه علی خامنه‌ای و «رژیم تحت امر او» است که نه یک حکومت قانونی بلکه «رژیمی جنایتکار» است و به گفته او باید در یک دادرسی عادلانه جهانی پاسخ‌گو شود.

در بند دوم بیانیه از «بی‌تفاوتی» جامعه جهانی نسبت به کشتار هزاران نفر در ایران انتقاد شده و آن را مغایر ارزش‌های ادعایی حقوق بشر، دموکراسی و «مسئولیت حمایت» دانسته است. طبرزدی تأکید می‌کند که جامعه جهانی باید تکلیف خود را در برابر جنایات حاکمیت ایران روشن کند و نمی‌تواند در برابر چنین خشونتی «تماشاگر» بماند.​

در ادامه، طبرزدی با اشاره به سوابق مبارزاتی خود، از «میلیونی» بودن جمعیت معترض سخن می‌گوید و می‌نویسد که مردم با وجود تهدید و سرکوب، «خانوادگی و میلیونی» به خیابان‌ها آمدند و به کشتار معترضان، بستن اینترنت و «سکوت جهان» اعتراض کردند، اما با «رگبار مسلسل‌ها» و «کشتار پرحمایت» مواجه شدند.

او تأکید می‌کند که این سطح از خشونت، جنایتی آشکار است و نباید بدون پاسخ بماند.​