اسرائیل قالیباف و عراقچی را از لیست اهداف حمله خارج کرد

پیام جوان:

در پی آغاز رایزنی‌ها برای آغاز مذاکرات رئیس‌مجلس و وزیر خارجه جمهوری اسلامی با هیئت آمریکایی، منابع پاکستانی می‌گویند اسرائیل آنها را از لیست اهداف حمله خود خارج کرده است.

گزارش‌ها حاکی است که احتمالاً عباس عراقچی و محمدباقر قالیباف برای مذاکره صلح با هیئت آمریکایی راهی پاکستان شوند. پیشتر پاکستان، ترکیه و مصر میانجی‌گری برای پایان جنگ را آغاز کرده‌ بودند.

یک منبع پاکستانی روز پنج‌شنبه به رویترز گفت «اسرائیلی‌ها اطلاعات مکانی عراقچی و قالیباف را در اختیار دارند و می‌خواستند آنها را از بین ببرند».

او در ادامه گفت ما به ایالات متحده اطلاع دادیم که اگر آنها نیز حذف شوند، دیگر کسی برای گفت ,گو وجود ندارد و به این خاطر آمریکا از اسرائیلی‌ها خواسته است که وزیر خارجه و رئیس‌مجلس ایران را مورد هدف قرار ندهند.

پیشتر دونالد ترامپ نیز فرصت پنج‌‎روزه به جمهوری اسلامی داده بود که درباره طرح ۱۵ ماده‌ای پیشنهادی آمریکا مذاکره شود. هنوز زمان و مکان قطعی مذاکرات هیئت ایرانی و آمریکایی مشخص نیست.

در همین حال دونالد ترامپ به جمهوری اسلامی هشدار داده است که تا دیر نشده برای مذاکره اقدام کنند وگرنه با اتفاقی روبه‌رو می‌شوند که راه برگشتی ندارد.