اخبار بیشتر مرتبط با شرکت روباتاکسی کروز مستقر در سن فرنسیسکو

پیام جوان: به گزارش ان بی سی بی اریا، شرکت مادر روباتاکسی کروز، جنرال موتورز روز چهارشنبه اعلام کرد که قصد دارد در سال 2024 صدها میلیون دلار هزینه های کروز را کاهش دهد.

کروز که مجوزهای خودران‌های خود را توسط DMV گرفته بود تمام عملیات بدون راننده را تعطیل کرد، مدیر عامل شرکت کنار رفت و مشتریان نیز اعتمادشان به این شرکت را از دست دادند.

با این حال، اهالی سن فرنسیسکو هنوز هم می توانند یک روباتاکسی انتخاب کنند زیرا Waymo متعلق به گوگل هنوز در حال فعالیت است.

کروز در بیانیه‌ای اشاره کرد که قبل از توسعه‌ی جدید، قصد دارد استراتژی‌های خود را در یک شهر جدید، دوباره راه‌اندازی کند.

کروز نمی‌گوید که آیا آن شهر سن فرنسیسکو است یا خیر، اما دفتر مرکزی شرکت در این شهر است و با حدود 3500 کارمند، سؤالاتی در مورد اندازه شرکت در آینده با برنامه‌ریزی جنرال موتورز برای کاهش بودجه وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان