FAA ظرفیت پروازی کشور را به دلیل کمبود نیرو محدود کرد

پیام جوان: به گزارش ان تی دی، اداره هوانوردی فدرال آمریکا (FAA) روز دوشنبه اعلام کرد که با وجود نزدیک شدن کنگره به توافق برای پایان دادن به تعطیلی دولت، ظرفیت پروازها در سراسر کشور را کاهش می‌دهد. طبق این اعلامیه، از امروز پروازهای داخلی در ایالات متحده شش درصد کاهش یافته است؛ تصمیمی که پس از کاهش چهار درصدی پروازها در جمعه گذشته اتخاذ شد.

مقامات FAA اعلام کردند که در صورت ادامه تأخیر در بازگشایی کامل نهادهای دولتی، این کاهش تا پایان هفته به ده درصد نیز خواهد رسید. هدف از این اقدام، مدیریت ترافیک هوایی و اطمینان از ایمنی پروازها در شرایط کمبود نیرو و اختلالات ناشی از تعطیلی طولانی‌مدت دولت عنوان شده است.

تعطیلی دولت فدرال، که چندین هفته به طول انجامیده، موجب شده بسیاری از کارکنان غیرضروری در بخش‌های هوانوردی و امنیت پرواز به مرخصی اجباری بروند. این مسئله بر زمان‌بندی پروازها و عملکرد فرودگاه‌های بزرگ کشور تأثیر گذاشته و باعث تأخیرهای گسترده در مسیرهای پرتردد شده است.

رئیس‌جمهور دونالد ترامپ در واکنش به این وضعیت گفت که دولت او در حال اجرای طرحی برای مدرن‌سازی سیستم کنترل ترافیک هوایی ایالات متحده است. او تأکید کرد که این اصلاحات به بهبود کارایی، کاهش تأخیرها و افزایش ایمنی در پروازهای تجاری منجر خواهد شد.