• Homepage
  • >
  • ورزشی
  • >
  • جو شدید امنیتی در شهر بارسلونا به خاطر ال‌کلاسیکو

جو شدید امنیتی در شهر بارسلونا به خاطر ال‌کلاسیکو

پیام جوان: به گزارش ورزش سه، اینکه در روز ال‌کلاسیکو در شهرهای مادرید و بارسلونا جو امنیتی شدیدتر از روزهای معمول باشد، اصلا اتفاق عجیبی نیست ولی برای امروز بارسلونا شرایطی متفاوت با همیشه دارد. تعداد نیروهای امنیتی در شهر بسیار زیادتر شده و نگرانی زیادی قبل از این بازی حساس وجود دارد. سطح امنیتی این بازی نیز 4 گزارش شده است.

طبق گزارش آاس، ترس و نگرانی از برخورد احتمالی هواداران دو تیم نیست و سال‌‌‌هاست که حداقل بین هواداران در روز بازی تنشی ایجاد نشده است. مشکل احتمال بالای حملات تروریستی است. مثل اتفاقی که در جریان بازی بلژیک و سوئد رخ داد و دو سوئدی در پی حمله یک تروریست جان خود را از دست دادند.

پلیس کاتالونیا پروتکل‌های امنیتی خاصی را برای این بازی اجرایی کرده و خیابان‌های منتهی به ورزشگاه مونتجوئیک و دیگر مناطق شلوغ و پر رفت و آمد شهر، پر از مامور است. لازم به ذکر است که شهر بارسلونا در 17 آگوست سال 2017 نیز شاهد یک حمله تروریستی بود و چند نفر جان خود را از دست دادند.

  اریک تن هاخ، سرمربی منچستر: با بهترین بازی فصل، بارسا را حذف می‌کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان