• Homepage
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • آیدا شاکرمی،‌ خواهر بزرگتر نیکا شاکرمی به دلیل نداشتن حجاب اجباری بازداشت شد

آیدا شاکرمی،‌ خواهر بزرگتر نیکا شاکرمی به دلیل نداشتن حجاب اجباری بازداشت شد

پیام جوان: نسرین شاکرمی، مادر نیکا شاکرمی، جان‌باخته اعتراضات سراسری 1401، روز پنج‌شنبه 30 فروردین از بازداشت دختر بزرگتر خود، آیدا، به دلیل نداشتن حجاب اجباری خبر داد.

خانم شاکرمی در اینستاگرام خود نوشت: «دیروز دخترم آیدا توسط پلیس امنیت اخلاقی تهران به جرم نداشتن حجاب اجباری بازداشت شده و تا به حال در بازداشت به سر می‌برد.»

آیدا شاکرمی خواهر بزرگتر نیکا شاکرمی، دختر 17 ساله‌ای است که در جریان اعتراضات سراسری شهریور 1401 پس از بازداشت توسط گشت ارشاد جان خود را از دست داد.

بازداشت آیدا شاکرمی در حالی رخ می‌دهد که گزارش‌ها از افزایش حضور نیروهای امنیتی در خیابان‌ها و تشدید برخورد با زنان به دلیل عدم رعایت حجاب اجباری خبر می‌دهند.

در همین راستا، هشتگ #جنگ_علیه_زنان در فضای مجازی ترند شده و کاربران اقدامات جمهوری اسلامی برای سرکوب زنان و نقض حقوق آنها را به شدت مورد انتقاد قرار داده‌اند.

برخی کاربران این اقدامات را نشانه ضعف و استیصال حکومت در برابر مطالبات به حق زنان دانسته‌اند.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان