صدها مورد نقض حقوق بشر از جمله آدم‌ربایی و کشتار توسط حوثی‌ها در منطقه تعز

پیام جوان:

یک سازمان حقوق بشری یمن گزارش داد که حوثی‌ها، گروه مسلح تحت حمایت جمهوری اسلامی، در منطقه تعز طی ۹ روز گذشته صدها مورد نقض حقوق بشر مرتکب شده‌اند.

بنیاد توانمندسازی زنان یمن تعداد این موارد را ۴۹۱ مورد اعلام کرد که بین ۱۴ تا ۲۲ اکتبر رخ داده‌اند.

این سازمان می‌گوید گلوله‌باران، حملات تک‌تیراندازها، مین‌گذاری و حمله به مناطق مسکونی از سوی حوثی‌ها به کشته شدن ۱۳۰ غیرنظامی در این منطقه منجر شده است.

در این گزارش همچنین ۶۸ مورد آدم‌ربایی، ۷۴ مورد یورش به خانه‌ها و وارد آمدن خسارت به ۵۲ خانه و ۲۹ خودروی غیرنظامی مستند شده است.

این گزارش می‌افزاید حوثی‌ها در این مدت حدود ۳۵۶ پرتابه، از جمله ۹ موشک بالستیک، به تعز شلیک کرده‌اند.

از جمله حوادث ثبت‌شده در این گزارش، حمله به یک آمبولانس در منطقه السراری بود که بنا بر گزارش‌ها، به کشته شدن یک امدادگر و یک زن جوان، زخمی شدن یک پزشک و نابودی این خودرو منجر شد.

این سازمان خواستار انجام تحقیقات مستقل درباره این موارد نقض‌ حقوق بشر شد و از جامعه بین‌المللی درخواست کرد از غیرنظامیان و کارکنان بخش پزشکی محافظت کند.

این اولین بار نیست که نقض گسترده حقوق بشر از سوی حوثی‌ها گزارش می‌شود.

شبکه یمنی حقوق و آزادی‌ها، با صدور بیانیه در بیست‌وسوم مهرماه، اعلام کرد که فقط طی ۴۸ ساعت، ۲۱۹ جنایت و نقض حقوق از سوی «شبه‌نظامیان تروریست حوثی» در استان تعز مستند شد.

این نهاد حقوق بشری، از کشته شدن هفت غیرنظامی و زخمی شدن ۹ نفر دیگر طی این مدت خبر داد.

به گفته شبکه فوق، این موارد در حوادثی از جمله گلوله‌باران خانه‌های مسکونی، انفجار مین زمینی و زیر گرفته شدن افراد با خودروی نظامی متعلق به حوثی‌ها رخ داد.

در بیانیه شبکه یمنی حقوق و آزادی‌ها، ادامه محاصره شدید تعز و جلوگیری از ورود مواد غذایی، کالاهای اساسی، سوخت و دارو از دیگر موارد نقض حقوق عنوان شده است؛ اقداماتی که به گفته این شبکه، بحران انسانی و تهدید علیه جان ساکنان را تشدید می‌کند.

Facebook
Twitter
LinkedIn