مارکو روبیو برای اولین بازی تیم ملی فوتبال آمریکا در جام جهانی ۲۰۲۶ به لس‌آنجلس می‌رود

پیام جوان:

تامی پیگت، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، روز چهارشنبه ۲۰ خرداد اعلام کرد مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، روزهای ۲۲ و ۲۳ خرداد به لس‌آنجلس سفر خواهد کرد تا ریاست هیأت آمریکایی در نخستین دیدار تیم ملی فوتبال مردان آمریکا در جام جهانی ۲۰۲۶ برابر پاراگوئه را بر عهده بگیرد.

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه، در این سفر شان دافی وزیر حمل‌ونقل، و مارکوین مولین وزیر امنیت داخلی آمریکا، نیز آقای روبیو را همراهی خواهند کرد.

این بیانیه جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ را «لحظه‌ای تاریخی» برای دولت پرزیدنت دونالد ترامپ توصیف کرده و گفته است این رویداد فرصتی برای نمایش رهبری و میهمان‌نوازی آمریکا در برابر مخاطبان جهانی خواهد بود. این رقابت‌ها همزمان با برگزاری مراسم دویست‌وپنجاهمین سالگرد استقلال ایالات متحده برگزار می‌شود.

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد آقای روبیو در حاشیه این مسابقه با سانتیاگو پنیا، رئیس جمهوری پاراگوئه، نیز دیدار خواهد کرد.

بر اساس این بیانیه، گفت‌وگوهای دو طرف بر گسترش مشارکت راهبردی میان ایالات متحده و پاراگوئه متمرکز خواهد بود. امنیت منطقه‌ای، تجارت و سرمایه‌گذاری، و فناوری‌های نوظهور از جمله محورهای اصلی این دیدار عنوان شده‌اند.

وزارت امور خارجه آمریکا جزئیات بیشتری درباره برنامه‌های این سفر منتشر نکرده است، اما این دیدار در شرایطی انجام می‌شود که ایالات متحده بر تقویت همکاری‌های خود با کشورهای آمریکای لاتین در حوزه‌های امنیتی، اقتصادی، و فناوری تأکید دارد.

جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ به میزبانی مشترک ایالات متحده، کانادا، و مکزیک برگزار می‌شود، و نخستین حضور تیم ملی آمریکا در این رقابت‌ها برابر تیم ملی پاراگوئه خواهد بود.

وزارت امور خارجه آمریکا این رویداد را فرصتی برای تقویت روابط بین‌المللی و نمایش توانایی‌های آمریکا در میزبانی یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای ورزشی جهان توصیف کرده است.