بنیامین نتانیاهو دستور «حملات سنگین» به حزب‌الله را صادر کرد

پیام جوان:

نخست‌وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، به ارتش اسرائیل دستور داد حملات به مواضع حزب‌الله در لبنان را از سر بگیرد.

حساب وزارت خارجه اسرائیل به فارسی از قول دفتر نخست وزیر این کشور نوشت که او «به ارتش اسرائیل دستور داده است تا حملات سنگینی را علیه اهداف حزب‌الله در لبنان انجام دهد.»

اسرائیل، حزب‌الله لبنان را به «نقض مکرر آتش‌بس» و شلیک موشک و پهپاد به سمت مواضع اسرائیل متهم کرده است.

کانال ۱۴ اسرائیل روز شنبه گزارش داد که ارتش این کشور «بیش از ۱۵ تروریست حزب‌الله» را در جنوب لبنان و در واکنش به نقض آتش‌بس از سوی این گروه، از بین برده است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، روز پنج‌شنبه پس از میزبانی مقامات اسرائیل و لبنان در کاخ سفید، تمدید سه هفته‌ای آتش‌بس را اعلام کرد. او سپس به خبرنگاران گفت آمریکا به لبنان کمک خواهد کرد که از خود در برابر حزب‌الله محافظت کند.

در تحولی دیگر، ارتش اسرائیل روز سه‌شنبه از کشته شدن سه «تروریست حماس که درصدد انجام حملات تروریستی بودند» خبر داد و گفت یکی از آن‌ها «تروریستی بود که در جریان کشتار وحشیانه ۷ اکتبر به اسرائیل نفوذ کرد.»

همچنبن ببینید: