هشدار پلیس ونکوور: جستجوی سراسری برای مجرم جنسی فراری

پیام جوان: پلیس ونکوور (VPD) از آغاز جستجوی گسترده برای یافتن یک مجرم جنسی محکوم‌شده خبر داده است که روز چهارشنبه از خانه نیمه‌راه خود در ونکوور متواری شده است. به دنبال عدم بازگشت این فرد، حکم بازداشت سراسری در کانادا برای وی صادر گردیده و مقامات امنیتی در حالت آماده‌باش قرار گرفته‌اند.

دین رابرت مریک، ۵۸ ساله، پس از شرکت در یک قرار ملاقات در منطقه کامرشال درایو، به خانه نیمه‌راه خود در محله داون‌تاون ایست‌ساید بازنگشت. این اتفاق نگرانی‌ها را در مورد امنیت عمومی افزایش داده و پلیس را به واکنش سریع واداشته است تا از هرگونه خطر احتمالی برای جامعه جلوگیری کند.

مریک ۱۸۸ سانتی‌متر قد و حدود ۹۰ کیلوگرم وزن دارد. او کچل است، اما موهای قهوه‌ای در کناره‌های سر و چشمان آبی دارد. لباس‌های معمول وی شامل یک ژاکت مشکی روی تی‌شرت سفید، شلوار کارگو سبز، کلاه بیسبال مشکی و کفش‌های کتانی طوسی و مشکی است. همچنین، او چندین خالکوبی از جمله یک پرچم و یک کابوی روی بازوی چپ خود دارد.

شایان ذکر است که مریک پیش از آزادی تحت نظارت طولانی‌مدت، به دلیل جرایم جنسی، ۱۸ سال حبس را سپری کرده بود. پلیس ونکوور از تمامی شهروندانی که اطلاعی از محل اختفای وی دارند، خواسته است تا بلافاصله با شماره ۹۱۱ تماس بگیرند و در این زمینه همکاری کنند.