پیام جوان: در روز سهشنبه، ۹ دی ۱۴۰۴، بازار طلا و سکه داخلی با روندی صعودی بازگشایی شد و شاهد افزایش چشمگیر قیمتها بود. این صعود، کاهشهای روز گذشته را جبران کرد و طلای ۱۸ عیار به سطح ۱۴ میلیون و ۵۲۳ هزار تومان رسید. همچنین، قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح جدید (امامی) با گذر از مرز ۱۵۳ میلیون تومان، هیجان تازهای به بازار بخشید و در تمامی قطعات، به جز سکه گرمی، رشد قابل توجهی را تجربه کرد. این تحولات نشاندهنده تغییر مسیر بازار پس از یک دوره نوسانات اخیر است.
محرک اصلی این افزایش قیمتها، رشد اونس جهانی طلا و افزایش تقاضا در بازار داخلی بود. اونس جهانی طلا امروز با ۳۱ دلار افزایش، به قیمت ۴۳۷۱ دلار معامله شد که نشاندهنده بازگشت به مسیر صعودی در بازارهای جهانی است. این در حالی است که روز گذشته، ریزش اونس جهانی و افت نرخ دلار، به همراه اخبار مربوط به تغییرات در رأس بانک مرکزی، موجب کاهش قیمتها و فاصله گرفتن از قلههای قبلی شده بود.
همچنین، اونس جهانی نقره با ۱.۵۰ دلار افزایش به ۷۴.۳۳ دلار رسید و هر گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخلی با ۲۲ هزار و ۷۶۰ تومان افزایش، ۴۱۷ هزار و ۵۹۰ تومان معامله شد. در بازار سکه، سکه تمام طرح جدید با سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش، به ۱۵۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید. سکه بهار آزادی نیز با دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان رشد، ۱۴۶ میلیون و ۳۷۰ هزار تومان قیمتگذاری شد. نیم سکه و ربع سکه نیز به ترتیب با ۵۳۰ هزار تومان و یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان افزایش، به ارقام ۸۳ میلیون و ۸۷۰ هزار تومان و ۵۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسیدند. تنها سکه گرمی بود که بدون تغییر، در قیمت ۲۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان ثابت ماند.
در بازار طلا نیز، هر مثقال طلا با ۷۵۶ هزار تومان افزایش، ۶۲ میلیون و ۹۵۱ هزار تومان معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۱۶۴ هزار و ۳۰۰ تومان افزایش، به ۱۴ میلیون و ۵۲۳ هزار تومان رسید و طلای دست دوم نیز با ۱۶۲ هزار و ۴۰۲ تومان افزایش، ۱۴ میلیون و ۳۲۹ هزار و ۶۴۲ تومان داد و ستد شد. حباب سکه در برخی قطعات افزایشی و در برخی دیگر کاهشی بود؛ حباب سکه تمام، بهار آزادی و ربع سکه به ترتیب ۲ میلیون و ۱۸ هزار تومان، ۶۲۳ هزار تومان و ۷۸۶ هزار تومان افزایش یافت، در حالی که حباب نیم سکه و سکه گرمی به ترتیب ۲۱۶ هزار تومان و ۱۸۴ هزار تومان کاهش داشت.















