پیام جوان: تیم بسکتبال گلدن استیت وریرز با جذب ست کری، گارد ۳۴ ساله فصل گذشته شارلوت هورنتس، یکی از نقلوانتقالات مهم خود را نهایی کرد. کری از این هفته در تمرینات تیم حضور خواهد داشت، هرچند جزئیات مالی قرارداد او هنوز اعلام نشده است.
ست کری در فصل گذشته با میانگین ۶.۵ امتیاز و ۱.۷ ریباند برای شارلوت به میدان رفت و اکنون در پنجمین تیم خود طی پنج سال اخیر بازی خواهد کرد. او پیشتر پیراهن تیمهایی چون ممفیس، کلیولند، فینیکس، ساکرامنتو، دالاس، فیلادلفیا، بروکلین و شارلوت را بر تن داشته و در طول دوران حرفهایاش میانگین ۱۰ امتیاز و دقت ۴۳ درصدی در پرتابهای سهامتیازی ثبت کرده است.
این انتقال برای گلدن استیت رنگ و بویی تاریخی دارد؛ چرا که استیفن کری، فوقستاره وریرز و دارنده چهار قهرمانی NBA، برای نخستین بار در کنار برادرش به میدان خواهد رفت. استیفن فصل گذشته با میانگین ۲۴.۵ امتیاز و ۶ پاس گل، همچنان رهبر تیم بود و بیشترین پرتاب سهامتیازی موفق را در لیگ به نام خود ثبت کرد.
وریـرز علاوه بر جذب ست کری، قرارداد جدیدی نیز با جاناتان کامینگا امضا کرده که ارزشی معادل ۴۸.۵ میلیون دلار برای دو فصل دارد. این تیم که فصل گذشته تا نیمهنهایی کنفرانس غرب پیش رفت، رقابتهای فصل تازه NBA را از ۲۹ مهر برابر لسآنجلس لیکرز آغاز خواهد کرد.