بازگشت جشنواره سیب UBC؛ پاییزی خوش‌طعم در ونکوور

پیام جوان: به گزارش ونکوور ایز آوسوم، جشنواره محبوب سیب دانشگاه بریتیش کلمبیا (UBC) پاییز امسال بازمی‌گردد و در روزهای ۱۸ و ۱۹ اکتبر ۲۰۲۵ میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود. این رویداد در باغ گیاه‌شناسی UBC در ونکوور برگزار می‌شود و فرصتی استثنایی برای تجربه انواع طعم‌های سیب، خرید محصولات محلی و لذت بردن از فعالیت‌های خانوادگی فراهم می‌کند. جشنواره به همت گروه «دوستان باغ» برگزار می‌شود و درآمد آن صرف حمایت از برنامه‌های آموزشی و پژوهشی این مرکز خواهد شد.

امسال بیش از ۵۰ نوع سیب مختلف، از جمله ارگانیک و گونه‌های کمیاب، در بازار سیب جشنواره عرضه می‌شود. علاوه بر خرید میوه، بازدیدکنندگان می‌توانند در چادر ویژه چشیدن طعم، نزدیک به ۵۰ نوع سیب بریتیش کلمبیا را امتحان کنند. کتابچه‌ای ویژه نیز با قیمت ۵ دلار به فروش می‌رسد که شامل اطلاعات و نکات پرورش بیش از ۱۰۰ نوع سیب است.

بخش‌های متنوع دیگری نیز برای علاقه‌مندان در نظر گرفته شده است؛ از جمله نمایش آشپزی با محوریت سیب و فروش نهال‌های یک‌ساله درخت سیب برای کسانی که به پرورش این میوه علاقه‌مندند. درختان عرضه‌شده همراه با اطلاعات کامل درباره گونه‌ها و راهنمای کاشت ارائه خواهند شد تا بازدیدکنندگان بتوانند انتخاب مناسبی برای فضای خود داشته باشند.

بلیط‌های ورود برای بازه‌های زمانی مشخص بین ساعت ۱۱ صبح تا ۲ بعدازظهر عرضه می‌شود و رویداد تا ساعت ۳:۳۰ بعدازظهر ادامه دارد. قیمت بلیط‌ها از ۸ دلار شروع می‌شود و ورود کودکان ۷ سال و کوچکتر رایگان است، البته باید بلیط صفر دلاری برایشان رزرو شود. برگزارکنندگان یادآور شده‌اند که جشنواره در هر شرایط آب‌وهوایی برگزار خواهد شد و همراه داشتن لباس مناسب توصیه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان