• Homepage
  • >
  • تکنولوژی
  • >
  • دیدار ترامپ با مدیران اپل، گوگل و اوپن‌ای‌آی درباره آینده هوش مصنوعی

دیدار ترامپ با مدیران اپل، گوگل و اوپن‌ای‌آی درباره آینده هوش مصنوعی

پیام جوان: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، پنجشنبه‌شب میزبان مدیران ارشد شرکت‌های بزرگ فناوری از جمله اپل، گوگل، مایکروسافت، متا و اوپن‌ای‌آی بود. در این نشست که با حضور ملانیا ترامپ، بانوی اول آمریکا، برگزار شد، بر اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی، ایجاد فرصت‌های شغلی و پیشتازی آمریکا در این عرصه تأکید شد. مدیران شرکت‌ها نیز با تمجید از سیاست‌های دولت، هوش مصنوعی را عامل تحولی عظیم در آینده جهان توصیف کردند.

ترامپ در جریان این مراسم به پرسش‌های خبرنگاران نیز پاسخ داد. او تأیید کرد که پس از گفت‌وگو با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین، آماده است با ولادیمیر پوتین نیز تماس بگیرد و ابراز امیدواری کرد گفت‌وگویی سازنده داشته باشند. وی با اشاره به تجربه خود در حل مناقشات بین‌المللی گفت هفت جنگ را به پایان رسانده اما اذعان داشت که پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین دشوارتر از دیگر موارد بوده است.

رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین درباره موضوعات داخلی و بین‌المللی دیگر اظهارنظر کرد. او گفت تمایلی ندارد «یک کمونیست» به‌عنوان شهردار نیویورک انتخاب شود و در خصوص وضعیت آزادی بیان در بریتانیا، از «اتفاقات عجیب» و سرکوب آزادی‌ها در این کشور ابراز نگرانی کرد. ترامپ افزود که این موضوع را با نخست‌وزیر بریتانیا در میان گذاشته است.

ترامپ در بخش دیگری از سخنان خود درباره همکاری‌های نظامی کره‌شمالی، روسیه و چین در حوزه فناوری‌های نوین گفت که نگرانی ندارد، زیرا آمریکا «باهوش‌ترین افراد و بهترین فناوری‌ها» را در اختیار دارد. او تأکید کرد رقبای آمریکا می‌توانند تقلید کنند، اما توانایی خلق مشابه را ندارند. در پایان مراسم، تیم کوک مدیرعامل اپل اعلام کرد شرکت متبوعش قصد دارد ۶۰۰ میلیارد دلار در آمریکا سرمایه‌گذاری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان