• Homepage
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • هشدار تازه ترامپ: جنگ روسیه و اوکراین به «جنگ اقتصادی» بدل می‌شود

هشدار تازه ترامپ: جنگ روسیه و اوکراین به «جنگ اقتصادی» بدل می‌شود

پیام جوان: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر احتمال دیدار مستقیم میان رهبران روسیه و اوکراین را کم‌اهمیت دانست و گفت پایان جنگ در اولویت سیاست اوست. وی تأکید کرد اگر لازم باشد، از ابزار «تحریم‌های اقتصادی» علیه مسکو و حتی کی‌یف استفاده خواهد کرد، چرا که به باور او جنگ کنونی «جهانی» نخواهد بود بلکه به یک «جنگ اقتصادی» تبدیل می‌شود.

ترامپ که پس از بازگشت به کاخ سفید بر پایان دادن به جنگ تأکید دارد، در سخنانش زلنسکی را نیز «بی‌تقصیر» ندانست و گفت روابط شخصی‌اش با رئیس‌جمهور اوکراین تغییر کرده زیرا واشنگتن دیگر کمک مالی مستقیمی به کی‌یف نمی‌کند. او در عین حال اعلام کرد روابط نزدیکی با ولادیمیر پوتین دارد و تحریم هر طرفی که بتواند جان هزاران نفر را نجات دهد، برای او پذیرفتنی است.

این مواضع در حالی مطرح می‌شود که روسیه حملات خود به شرق اوکراین را ادامه داده و فرماندهان ارتش اوکراین نیز از تشدید درگیری‌ها در محورهای پوکروفسک، دوبروپیلیا، نووپاولیفسک، کوپیانسک و زاپوریژیا خبر داده‌اند. زلنسکی نیز اعلام کرده ترکیه، کشورهای خلیج فارس یا اروپا می‌توانند میزبان مذاکرات صلح باشند، اما روسیه این احتمال را فعلاً رد کرده است. هم‌زمان، کی‌یف در حال رایزنی با آمریکا و اروپا برای دریافت سلاح‌های بیشتر است.

در داخل اوکراین، دولت تصمیم جدیدی درباره خروج مردان اتخاذ کرده و اجازه داده افراد ۱۸ تا ۲۲ سال از کشور خارج شوند؛ تصمیمی که بخشی از محدودیت‌های دوران جنگ را کاهش می‌دهد. پیش‌تر همه مردان ۱۸ تا ۶۰ سال از خروج منع شده بودند؛ موضوعی که منجر به جدایی خانواده‌ها و افزایش قاچاق و جعل اسناد در مرزها شده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان