• Homepage
  • >
  • تکنولوژی
  • >
  • نگرانی امنیتی از واتس‌اپ؛ حذف اجباری از تلفن‌های دولتی آمریکا

نگرانی امنیتی از واتس‌اپ؛ حذف اجباری از تلفن‌های دولتی آمریکا

پیام جوان: از زمان خرید واتس‌اپ توسط شرکت متا (فیس‌بوک سابق) در سال ۲۰۱۴، مارک زاکربرگ تلاش کرده این پیام‌رسان را به ابزاری امن و متمرکز بر حفظ حریم خصوصی تبدیل کند. با وجود ادعای رمزگذاری سر به سر و عدم دسترسی حتی توسط خود واتس‌اپ، اخیراً دوباره نگرانی‌هایی درباره امنیت این اپلیکیشن مطرح شده است.

بر اساس گزارش آکسیوس، مدیر ارشد اداری مجلس نمایندگان آمریکا با صدور دستورالعملی، استفاده از واتس‌اپ را در تمامی دستگاه‌های دولتی مجلس ممنوع اعلام کرده است. در ایمیلی به کارکنان مجلس آمده که واتس‌اپ به‌دلیل فقدان شفافیت در نحوه حفاظت از داده‌ها، نبود رمزگذاری برای داده‌های ذخیره‌شده و احتمال تهدیدهای امنیتی، برای کاربران پرخطر محسوب می‌شود.

در واکنش، سخنگوی متا و اندی استون، مسئول ارتباطات این شرکت، با این تصمیم به‌شدت مخالفت کرده و آن را نادرست دانستند. متا تأکید کرده که اطلاعات کاربران را ردیابی نمی‌کند و هیچ داده‌ای را در اختیار دولت‌ها قرار نمی‌دهد. با این حال، سنا تاکنون تصمیم مشابهی در مورد واتس‌اپ اتخاذ نکرده، اما پیش‌تر استفاده از برخی اپلیکیشن‌های دیگر مانند تیک‌تاک نیز در کنگره ممنوع شده بود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان