فرانسه: در صورت حمله ایران، از اسرائیل دفاع خواهیم کرد

پیام جوان: امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، روز جمعه اعلام کرد که اطلاعات به‌دست‌آمده از برنامه هسته‌ای ایران برای پاریس بسیار نگران‌کننده بوده و این برنامه وارد مرحله‌ای خطرناک شده بود. او در عین حال تأکید کرد که فرانسه در طراحی یا اجرای هیچ‌یک از حملات اخیر به ایران مشارکتی نداشته است.

مکرون تصریح کرد که کشورش همواره مسیر دیپلماتیک را بر تقابل نظامی ترجیح داده و هیچ‌گاه حمله اسرائیل به ایران را توصیه نکرده است. او ابراز امیدواری کرد که همچنان بتوان راه‌حلی سیاسی برای کاهش تنش‌ها یافت.

با این حال، رئیس‌جمهور فرانسه اعلام کرد که کشورش در صورت وقوع حمله‌ای از سوی ایران، در کنار اسرائیل خواهد ایستاد و از آن دفاع خواهد کرد. این اظهارات نشان‌دهنده موضع‌گیری متوازن پاریس میان تلاش برای حفظ دیپلماسی و همبستگی با متحدان منطقه‌ای است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان