• Homepage
  • >
  • اقتصادی
  • >
  • جهش ۳ کاناله سکه تمام در پی تعویق مذاکرات هسته‌ای

جهش ۳ کاناله سکه تمام در پی تعویق مذاکرات هسته‌ای

پیام جوان: بازار طلا و سکه در ایران روز دوشنبه را تحت‌تأثیر رشد نرخ ارز و فضای روانی ناشی از تعویق مذاکرات هسته‌ای آغاز کرد. در شرایطی که بازارهای جهانی تعطیل بودند، قیمت سکه تمام با جهشی قابل‌توجه از ۷۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به ۷۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید و رکورد سه کانال قیمتی را شکست. کارشناسان این رفتار را بیشتر ناشی از نگرانی‌های تورمی و تحرکات هیجانی سرمایه‌گذاران دانستند.

در بازار طلای جهانی، قیمت این فلز گرانبها با بازگشایی مجدد، از نرخ ثابت ۳۲۴۰ دلاری در روز تعطیل به ۳۲۷۱ دلار رسید و اکنون در محدوده ۳۲۶۱ دلار معامله می‌شود. تحلیل‌گران معتقدند در صورت عبور طلا از مقاومت ۳۳۰۰ دلاری، امید به صعودهای بیشتر در سال ۲۰۲۵ تقویت خواهد شد، به‌ویژه در صورت تداوم تنش‌های ژئوپلیتیکی و فرار سرمایه‌گذاران به دارایی‌های امن.

در بازار داخلی، طلای آبشده نیز نوسان بالایی را تجربه کرد و پس از رسیدن به سطح ۲۹ میلیون و ۶۱۰ هزار تومان، در نهایت به ۲۹ میلیون و ۵۲۹ هزار تومان بازگشت. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با افزایش اندک، به ۶ میلیون و ۸۱۶ هزار تومان رسید. قیمت نیم‌سکه، ربع‌سکه و سکه گرمی نیز به ترتیب ۴۷، ۲۸ و ۱۴ میلیون تومان اعلام شد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان