پیام جوان: با وجود خط حملهای پرستاره، آث میلان در دیدار حساس برابر آتالانتا شکست تلخی را تجربه کرد؛ شکستی که بار دیگر ناکارآمدی فاز تهاجمی این تیم را آشکار ساخت. بازیکنانی مانند کریستین پولیسیچ، رافائل لیائو، سانتیاگو خیمنز و ژوائو فلیکس که قرار بود ستونهای هجومی روسونری باشند، در این دیدار نقشی کمرنگ داشتند. این در حالیست که تنها چند روز قبل در دیدار مقابل اودینزه، میلان با چهار گل از چهار بازیکن مختلف نمایشی چشمگیر ارائه داده بود.
اما برابر آتالانتا، میلان تنها یک شوت به سمت دروازه داشت که آن هم تهدیدی جدی محسوب نمیشد. فرصتهای نصفهونیمه توسط یوویچ و لیائو به راحتی از دست رفتند، پولیسیچ زیر فشار دفاعی حریف محو شد و فلیکس نیز همچنان از فرم مطلوب دور است. تامی آبراهام که امیدی برای درخشش بود، نتوانست تفاوتی ایجاد کند و شاید تنها نکته امیدوارکننده، آمادگی احتمالی او برای دربی چهارشنبه در کوپا ایتالیا باشد.
با وجود سرمایهگذاری سنگین در نقلوانتقالات ژانویه، خط حمله میلان همچنان ناکارآمد نشان میدهد. اگرچه برخی مهاجمان به دلیل افت شخصی یا مصدومیت مورد انتقاد قرار گرفتهاند، اما مشکل اصلی به ضعف ساختار تهاجمی تیم بازمیگردد که قادر به ایجاد موقعیتهای گلزنی نیست. با توجه به تساوی ۱-۱ در بازی رفت کوپا ایتالیا، حالا شاگردان پیولی باید در بازی برگشت به فرم گلزنانه بازی برابر اودینزه بازگردند؛ در غیر این صورت، فصل برای روسونری بدون جام به پایان خواهد رسید.