پیام جوان: بازار طلا و سکه در ایران، تحت تأثیر تحولات سیاسی و اظهارات تند مقامات آمریکایی از جمله دونالد ترامپ و استیو ویتکاف، روز سهشنبه را با نوسانات شدید آغاز کرد. فضای پرتنش ناشی از تمرکز این سخنان بر راستیآزمایی برنامه هستهای ایران، باعث رشد اولیه قیمتها شد، هرچند در ادامه با فروکش کردن فضای هیجانی، بازار آرامتر شد و بخشی از افزایشها پس گرفته شد.
در دو نیمه متفاوت بازار، ابتدا شاهد افزایش تقاضای احتیاطی و رشد قیمتها بودیم، اما با انتشار اخبار مثبت از فضای مذاکراتی ایران و آمریکا، روند صعودی متوقف شد. فروشندگان با احساس تعادل بیشتر در بازار، اقدام به عرضه کردند که همین امر موجب افت قیمتها شد. با این حال، رشد بهای طلای جهانی بهعنوان محرک بیرونی، روندی افزایشی در قیمتها ایجاد کرد و طلای جهانی به رکورد ۳۲۸۰ دلار رسید.
در بازار داخلی، طلای آبشده ابتدا به ۳۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسید ولی با فشار فروش به حدود ۲۹ میلیون و ۵۰ هزار تومان کاهش یافت. هر گرم طلای ۱۸ عیار ۶ میلیون و ۷۳۴ هزار تومان قیمتگذاری شد. سکه تمام که تا ۸۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اوج گرفت، در پایان روز به ۷۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید. نیمسکه نیز ۵۰ میلیون و ۹۰۰ هزار، ربعسکه ۲۷ میلیون و ۴۰۰ هزار و سکه گرمی ۱۴ میلیون تومان معامله شد.