پروازهای زیر ۶۰ دلار از ونکوور: مقاصد بهاری کانادا در انتظار شما

پیام جوان: به گزارش ونکوور ایز آوسوم، با کاهش علاقه به سفرهای برون‌مرزی، ساکنان ونکوور می‌توانند از پروازهای ارزان‌قیمت داخلی در بهار ۲۰۲۵ بهره‌مند شوند. شرکت‌های فلر ایرلاینز و وست‌جت بهترین معاملات را از فرودگاه‌های بین‌المللی ونکوور (YVR) و ابوتسفورد (YXX) ارائه می‌دهند، هرچند برخی آژانس‌های مسافرتی ممکن است قیمت‌های پایین‌تری داشته باشند. پروازهای مستقیم به مقاصدی مانند ادمونتون، وینیپگ، کلونا، کوماکس، کلگری و واترلو با قیمت‌های زیر ۶۰ دلار در دسترس هستند که فرصتی عالی برای سفرهای اقتصادی فراهم می‌کند.

  • ادمونتون: بلیط‌های یک‌طرفه از ونکوور با فلر ایرلاینز از ۴۰ دلار و با وست‌جت از ۴۹ دلار شروع می‌شوند. از ابوتسفورد، فلر ایرلاینز بلیط‌هایی با قیمت باورنکردنی ۲۳ دلار برای برخی تاریخ‌ها در ماه مه ارائه می‌دهد، اگرچه رزرو از طریق آژانس‌های غیرکانادایی مانند ly.com (۱۵ دلار برای ۷ مه) ممکن است ریسک‌هایی داشته باشد. این قیمت‌ها تا اواخر اوت ثابت می‌مانند و از سپتامبر افزایش می‌یابند.

  • وینیپگ: پروازهای مستقیم از ونکوور در تاریخ‌های ۳ و ۲۲ مه با قیمت ۵۵ دلار در دسترس هستند، که طبق گوگل فلایتس، ۱۰۴ دلار ارزان‌تر از میانگین است. این قیمت بعید است کاهش بیشتری پیدا کند.

  • کلونا: در ماه ژوئن، بلیط‌ها با حدود ۴۵ دلار کمتر از معمول، از ۳۲ دلار (از طریق BudgetAir) یا ۴۵ دلار (مستقیم با وست‌جت) شروع می‌شوند، اما در تابستان افزایش می‌یابند.

  • کوماکس: پروازهای یک‌طرفه از ونکوور از ۲۸ دلار (از طریق آژانس‌ها) یا ۴۷ دلار (مستقیم با وست‌جت) در ماه‌های مه و ژوئن در دسترس هستند و جایگزین مناسبی برای سفر با کشتی‌اند.

  • کلگری: بلیط‌های یک‌طرفه با قیمت ثابت ۵۰ دلار در بهار و اوایل تابستان ارائه می‌شوند، که طبق گوگل فلایتس، نرخ معمولی برای کلاس اقتصادی است.

  • واترلو: از ابوتسفورد، فلر ایرلاینز پروازهای یک‌طرفه به واترلو را در ماه مه با ۵۵ دلار ارائه می‌دهد، گزینه‌ای اقتصادی برای سفر به انتاریو.

این قیمت‌های پایین فرصتی عالی برای برنامه‌ریزی سفرهای بهاری هستند، به‌ویژه اگر انعطاف‌پذیری در انتخاب تاریخ داشته باشید. توصیه می‌شود بلیط‌ها را مستقیماً از فلر ایرلاینز یا وست‌جت رزرو کنید تا از مشکلات احتمالی آژانس‌های غیرمعتبر جلوگیری شود. برای بهترین معاملات، رزرو سه ماه قبل از سفر ایده‌آل است، زیرا قیمت‌ها از ژوئیه و سپتامبر افزایش می‌یابند.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان