سرخک در کالیفرنیا؛ یک مورد جدید در سن‌متئو تأیید شد

پیام جوان: به گزارش کی تی وی یو، مقامات بهداشتی شهرستان سن‌متئو در شهر ردوود، کالیفرنیا، اعلام کردند که دست‌کم یک مورد تأییدشده از بیماری سرخک در ماه فوریه گزارش شده است. این مورد پس از سفر بین‌المللی فرد مبتلا شناسایی شد. اگرچه در حال حاضر خطری برای عموم مردم وجود ندارد، اما با توجه به سفرهای تعطیلات بهاری و دیگر سفرهای خارجی، مسئولان بهداشتی از مردم خواسته‌اند هوشیار باشند و اقدامات پیشگیرانه را رعایت کنند. کالیفرنیا با وجود داشتن یکی از بالاترین نرخ‌های واکسیناسیون سرخک در آمریکا، همچنان شاهد گزارش مواردی از این بیماری در نقاط مختلف ایالت است.

تاکنون در سال جاری، ۳۷۸ مورد سرخک در سراسر ایالات متحده گزارش شده که از کل موارد سال گذشته فراتر رفته است. در کالیفرنیا، تا ۱۱ مارس، هشت مورد تأییدشده در شش شهرستان از جمله سن‌متئو، فرزنو، لس‌آنجلس، اورنج، پلاسر و تولومن ثبت شده است. به گفته دکتر پیتر چین‌هونگ، متخصص بیماری‌های عفونی در دانشگاه کالیفرنیا، افزایش موارد سرخک به دو عامل اصلی برمی‌گردد: سفرهای بین‌المللی که بیماری را به آمریکا می‌آورند و افزایش تعداد افراد واکسینه‌نشده یا کم‌واکسینه. سرخک یک بیماری ویروسی بسیار مسری است که می‌تواند تا چهار روز قبل و بعد از ظهور جوش‌های پوستی منتقل شود.

با وجود نرخ بالای واکسیناسیون ۹۵ درصدی در کالیفرنیا، این بیماری همچنان تهدیدی جدی محسوب می‌شود. علائم سرخک شامل سرفه، آبریزش بینی، التهاب چشم و جوش‌هایی در صورت یا خط مو است و در افراد واکسینه‌نشده می‌تواند به ذات‌الریه، تورم مغزی، بستری شدن یا حتی مرگ منجر شود. چین‌هونگ هشدار داد که اگر روند کاهش واکسیناسیون ادامه یابد، حتی در کالیفرنیا نیز ممکن است شاهد گسترش بیشتر این بیماری باشیم. او همچنین اشاره کرد که امسال برای اولین بار در ۵۰ سال گذشته، یک کودک در تگزاس بر اثر سرخک جان باخت. مقامات بهداشتی کالیفرنیا به افرادی که قصد سفر خارجی دارند، توصیه کرده‌اند که واکسن سرخک را دریافت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان