اعتصاب غذای خشک عبدالعزیز عظیمی قدیم در اعتراض به روند قضایی​

پیام جوان: ​عبدالعزیز عظیمی قدیم، روحانی خلع لباس شده و فعال مدنی آذربایجانی، از روز ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ در زندان اوین دست به اعتصاب غذای خشک زده است. او در پیامی صوتی از زندان، اعتراض خود را نسبت به روند رسیدگی به پرونده‌اش و اتهاماتی که با فعالیت‌های او و دیگر متهمان این پرونده همخوانی ندارد، اعلام کرده است. عظیمی قدیم همچنین به فشارهای مضاعف بر فعالان آذربایجانی و صدور احکام ناعادلانه در دادگاه‌هایی که به گفته او دارای ایرادات حقوقی فراوانی هستند، اعتراض کرده است.

او در این پیام، احکام صادره علیه فعالان مدنی جامعه آذربایجان را محکوم کرده و از سایر فعالان داخل و خارج از زندان دعوت کرده است که در اعتراض به این احکام و در حمایت از ارجاع پرونده فعالان محبوس به دیوان عالی کشور، به اعتصاب او هرچند به صورت محدود بپیوندند. در پاسخ به این دعوت، جمعی از فعالان مدنی و سیاسی آذربایجانی، از جمله یوروش مهرعلی‌بیگلو، حامد یگانه‌پور، سیما علیپور و وحید ابهری، در حمایت از عظیمی قدیم دست به اعتصاب غذای ۴۸ ساعته در خارج از زندان زده‌اند.

عظیمی قدیم همچنین خواستار دیدار با غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران، شده و از عملکرد قاضی صلواتی انتقاد کرده است. او پرسیده است که چگونه قاضی‌ای که بیشتر احکام صادره توسط وی در دیوان عالی کشور نقض یا رد می‌شود، همچنان قاضی اول دادگاه‌های جمهوری اسلامی ایران است. همچنین، او به انتقال فعالان بازداشت‌شده آذربایجانی از شهرهای مختلف به تهران برای محاکمه در دادگاه انقلاب اسلامی تهران اعتراض کرده و پرسیده است که چرا به‌عنوان یک روحانی به دادگاه ویژه روحانیت ارجاع نشده و در دادگاه انقلاب محاکمه شده است.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان