• Homepage
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • کاهش شدید ذخایر آبی کرج و هرمزگان؛ هشدار درباره بحران آب در تابستان

کاهش شدید ذخایر آبی کرج و هرمزگان؛ هشدار درباره بحران آب در تابستان

پیام جوان: گزارش‌ها نشان می‌دهد که ذخایر آبی در استان‌های کرج و هرمزگان به شدت کاهش یافته و مسئولان نسبت به وقوع بحران آب در تابستان هشدار داده‌اند. بر اساس داده‌های منتشر شده، سطح آب سدهای اصلی این مناطق افت قابل‌توجهی داشته و میزان بارندگی نیز نتوانسته این کمبود را جبران کند. این وضعیت، نگرانی‌هایی را درباره تأمین آب شرب و مصرفی ساکنان این مناطق در ماه‌های آینده ایجاد کرده است.

به گفته کارشناسان، کاهش بارندگی، افزایش دمای هوا و برداشت‌های بی‌رویه از منابع آبی از جمله عوامل اصلی این بحران هستند. در کرج، کاهش سطح آب در سدهای تأمین‌کننده، تأثیر مستقیمی بر تأمین آب شهری داشته و در هرمزگان نیز کمبود منابع آبی، زندگی روستاییان و بخش کشاورزی را با مشکلات جدی مواجه کرده است. مسئولان در تلاشند با اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف و افزایش آگاهی عمومی، از شدت بحران بکاهند.

در همین حال، وزارت نیرو از مردم خواسته است تا با کاهش مصرف آب، به مدیریت بهتر این منابع کمک کنند. در صورت ادامه روند کنونی، احتمال جیره‌بندی آب در برخی مناطق وجود دارد. کارشناسان تأکید دارند که راهکارهای پایدار همچون سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های آبی، تصفیه و بازیافت آب و استفاده از فناوری‌های نوین برای کاهش هدررفت آب، می‌تواند به حل این بحران کمک کند.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان