• Homepage
  • >
  • ورزشی
  • >
  • بایرن مونیخ به دلیل تأخیر در ورود به زمین ۱۵ هزار یورو جریمه شد

بایرن مونیخ به دلیل تأخیر در ورود به زمین ۱۵ هزار یورو جریمه شد

پیام جوان: به گزارش ورزش سه، تیم بایرن مونیخ در هفته دهم بوندسلیگا مقابل سن پائولی قرار گرفت و با یک گل پیروز شد. اما تأخیر بازیکنان این تیم در ورود به زمین، جریمه‌ای مالی را برای باشگاه به همراه داشت.

بر اساس اعلام فدراسیون فوتبال آلمان، بازیکنان بایرن با دو دقیقه و هفت ثانیه تأخیر وارد زمین شدند که این موضوع باعث شد مراسم پیش از بازی و سوت آغاز مسابقه به تعویق بیفتد. به همین دلیل، فدراسیون فوتبال آلمان جریمه ۱۵ هزار یورویی (معادل یک میلیارد و ۴۱۹ میلیون تومان) را برای این باشگاه در نظر گرفت.

تکرار جریمه برای بایرن مونیخ

این برای دومین بار در این فصل است که بایرن مونیخ با چنین جریمه‌ای مواجه می‌شود. پیش از این، در هفته هشتم بوندسلیگا و در دیدار مقابل بوخوم که با پیروزی ۵-۰ بایرن همراه بود، دیرتر از موعد مقرر از رختکن خارج شد که همین موضوع جریمه ۲۰ هزار یورویی را برای این تیم در پی داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان