فیلادلفیا ایگلز با شکست کانزاس سیتی چیفس قهرمان سوپر بول ۵۹ شد

پیام جوان: پنجاه و نهمین دوره مسابقات فینال لیگ فوتبال آمریکایی، موسوم به سوپر بول، یکشنبه شب در نیو اورلئان برگزار شد و تیم فیلادلفیا ایگلز موفق شد با نتیجه ۴۰ بر ۲۲، مدافع عنوان قهرمانی یعنی کانزاس سیتی چیفس را شکست دهد و جام قهرمانی را از آن خود کند.

این مسابقه با حضور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، برگزار شد. ترامپ اولین رئیس‌جمهور آمریکا است که در زمان تصدی خود، در ورزشگاه محل برگزاری سوپر بول حضور پیدا می‌کند.

تأکید ترامپ بر اهمیت سوپر بول در اتحاد شهروندان

پیش از آغاز بازی، ترامپ در بیانیه‌ای اعلام کرد که فوتبال آمریکایی محبوب‌ترین ورزش ایالات متحده است، زیرا اتحاد میان شهروندان را تقویت می‌کند و خانواده‌ها، دوستان و طرفداران تیم‌های مختلف را گرد هم می‌آورد.

او همچنین سوپر بول را نمادی از ارزش‌های ملی‌گرایانه، ایمان و آزادی دانست و اظهار داشت که این رویداد، تجلی ارزش‌هایی است که سربازان ارتش و نیروهای امنیتی آمریکا برای دفاع از آن تلاش می‌کنند.

نمایش درخشان فیلادلفیا ایگلز در برابر کانزاس سیتی چیفس

در حالی که نظرسنجی‌های پیش از بازی، کانزاس سیتی چیفس را شانس اصلی قهرمانی می‌دانستند، فیلادلفیا ایگلز با یک نمایش خیره‌کننده توانست تا اواخر یک‌چهارم سوم بازی، با نتیجه ۳۴ بر صفر پیشتاز باشد.

در پایان، جیلن هرتس، کوارتربک تیم فیلادلفیا ایگلز، به عنوان ارزشمندترین بازیکن سوپر بول ۵۹ انتخاب شد.

رکوردشکنی در تبلیغات و آمار تماشاگران

این مسابقه با حضور نزدیک به ۱۲۰ میلیون بیننده برگزار شد و هزینه هر پیام تبلیغاتی ۳۰ ثانیه‌ای به رکورد ۸ میلیون دلار رسید.

پیش از آغاز بازی، در مراسمی ویژه، یاد و خاطره قربانیان حمله تروریستی روز سال نو در نیو اورلئان گرامی داشته شد.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان