پیام جوان: محمد دادکان، رئیس پیشین فدراسیون فوتبال ایران، در مصاحبهای تند با انتقاد از وضعیت کنونی کشور و مسئولان، به ویژه در حوزه ورزش، تاکید کرد که مشکلات اصلی ایران داخلی هستند.
دادکان با تمجید از سازنده ورزشگاه آزادی و انتقاد از وضعیت کنونی این ورزشگاه، به صورت تلویحی به دوران پهلوی اشاره کرد و گفت: “۵۰ سال پیش ایشان آن کار خوب را انجام داده و آن مجموعه به آن زیبایی را ساخته، یک نفر اگر کار خوبی کرده ازش یاد کنید، هر کسی که هست!”
وی همچنین با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور و افزایش فقر، از افزایش روسپیگری زنان ایرانی در کشورهای عربی انتقاد کرد و مسئولان را مقصر این وضعیت دانست.
دادکان با بیان اینکه “دشمن ما همینجاست”، به طور مستقیم به مسئولان نظام جمهوری اسلامی تاخت و آنها را مسئول وضعیت اسفناک کشور دانست.
بر اساس گزارش VOA