• Homepage
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه مقامات ونزوئلا؛ جایزه دستگیری مادورو افزایش یافت

تحریم‌های جدید آمریکا علیه مقامات ونزوئلا؛ جایزه دستگیری مادورو افزایش یافت

پیام جوان: ایالات متحده روز جمعه با اعمال تحریم‌های جدید علیه هشت مقام بلندپایه دولت ونزوئلا، جایزه ارائه اطلاعات منجر به دستگیری نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری این کشور، را از ۱۵ میلیون دلار به ۲۵ میلیون دلار افزایش داد.

این تحریم‌ها همزمان با مراسم تحلیف مادورو برای آغاز سومین دوره ریاست جمهوری وی اعلام شد. در میان افراد تحریم‌شده، نام هکتور اوبرگون، رئیس شرکت ملی نفت ونزوئلا، رامون ولاسکوز، وزیر حمل‌ونقل، و برخی از مقامات نظامی این کشور به چشم می‌خورد.

همزمان، اتحادیه اروپا، بریتانیا و کانادا نیز در اقدامی مشابه، تحریم‌هایی را علیه مقامات کنونی و سابق دولت ونزوئلا وضع کردند. وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که مادورو و اطرافیانش به سرکوب مردم ونزوئلا ادامه می‌دهند و واشنگتن به همراه متحدان خود، نتیجه انتخابات اخیر ونزوئلا را غیرقانونی و تقلبی می‌داند.

مادورو در نطق مراسم تحلیف خود، دولت جو بایدن را به «انتقام‌جویی» متهم کرد. او که ۶۲ سال سن دارد، ادعای پیروزی در انتخابات جنجالی ۷ مرداد سال جاری را مطرح کرده است. این انتخابات در میانه بحران شدید سیاسی و اجتماعی ونزوئلا برگزار شد. در مقابل، ادموندو گونزالز، رهبر ۷۵ ساله مخالفان، خود را پیروز واقعی انتخابات دانسته و مورد حمایت آمریکا و برخی کشورهای دیگر قرار گرفته است.

ناظران بین‌المللی انتخابات ریاست‌جمهوری ونزوئلا را «غیرعادلانه» ارزیابی کرده‌اند. نیکولاس مادورو که نزدیک به ۱۲ سال بر مسند ریاست جمهوری تکیه زده است، همچنان از حمایت کشورهای ایران، روسیه و چین برخوردار است.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان