• Homepage
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • ساخت نخستین تونل پدافندی کشور در تهران؛ اتصال ایستگاه مترو به بیمارستان

ساخت نخستین تونل پدافندی کشور در تهران؛ اتصال ایستگاه مترو به بیمارستان

پیام جوان: رئیس حمل‌ونقل شورای شهر تهران اعلام کرد که «برای اولین بار در کشور، تونلی با کاربردهای پدافندی در تهران ساخته می‌شود.»

به گزارش روزنامه همشهری، این خبر را جعفر تشکری هاشمی دوشنبه ۲۱ آبان،‌ پس از آنکه به همراه جمعی از مسئولان مترو از پروژه ساخت «نخستین تونل پدافندی کشور در محدوده ایستگاه مدافعان سلامت» بازدید کرده بود،‌ اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، این تونل که برای اتصال ایستگاه مترو «مدافعان سلامت» به بیمارستان «خمینی» طراحی شده است، نخستین تونل پدافندی کشور به شمار می‌رود و امکان دسترسی مستقیم به بیمارستان را از طریق ایستگاه مترو فراهم خواهد کرد.

خبرگزاری رویترز نیز با انتشار این خبر که پایتخت ایران پس از حملات اسرائیل، تونل «پدافندی» می‌سازد، نوشت که این تونل که در نزدیکی مرکز شهر قرار دارد، یک ایستگاه مترو تهران را به بیمارستان خمینی متصل خواهد کرد و دسترسی مستقیم زیرزمینی به این مرکز درمانی را فراهم می‌آورد.

ماه گذشته، اسرائیل نخستین حملات رسمی خود به جمهوری اسلامی را انجام داد و کارخانه‌های موشکی و سایر اهداف نزدیک به تهران و در غرب کشور را هدف قرار داد. این حملات واکنشی به حمله جمهوری اسلامی به اسرائیل در ۱۰ مهر بود.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان