تاخیرهای مکرر قطارها در کانادا؛ مدیر Via Rail زیر سوال رفت

پیام جوان: به گزارش سیتی نیوز، ماریو پلوکین، رئیس شرکت ریلی Via Rail کانادا، در پی وقوع چندین حادثه تاخیر قطار در این کشور، به شدت تحت فشار قرار گرفته است. نمایندگان پارلمان کانادا از وی پرسیده‌اند که چرا با وجود رخداد مشابهی در سال 2022، همچنان شاهد تکرار چنین حوادثی هستیم.

جدیدترین حادثه، توقف 10 ساعته یک قطار بین مونترال و کبک سیتی بود که به دلیل اتمام غذا، آب و مشکلات بهداشتی، مسافران را با مشکلات جدی مواجه کرد. پلوکین در پاسخ به نمایندگان پارلمان، این حادثه را ناشی از یک سری مشکلات فنی دانست و عذرخواهی کرد.

با این حال، نمایندگان پارلمان به این پاسخ قانع نشدند و به پلوکین یادآور شدند که شرکت Via Rail پس از حادثه مشابه در سال 2022، وعده داده بود که اقدامات لازم برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی را انجام دهد.

پلوکین در دفاع از خود گفت که شرکت Via Rail سالانه 20 هزار حرکت قطار دارد و 80 درصد این قطارها سر وقت یا با تاخیر کمتر از 30 دقیقه به مقصد می‌رسند. وی همچنین تاکید کرد که برخی از حوادث خارج از کنترل شرکت مانند طوفان‌های یخی یا بسته‌های مشکوک رخ می‌دهند.

با این حال، نمایندگان پارلمان به این آمار و ارقام بسنده نکردند و از پلوکین خواستند توضیح دهد که چرا با وجود همه اقدامات انجام شده، همچنان شاهد تکرار این مشکلات هستیم.

در پی این حوادث، دولت کانادا از شرکت Via Rail خواسته است تا تحقیقات مستقلی در مورد علل وقوع این تاخیرها انجام دهد و اقدامات لازم برای بهبود خدمات خود را اتخاذ کند.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان