تغییرات آب و هوایی، تهدیدی جدی برای جوامع محلی در کانادا

پیام جوان: به گزارش ونکوور ایز آوسوم، نمایندگان اتحادیه شهرداری‌های بریتیش کلمبیا در کنفرانس سالانه خود زنگ خطر را برای افزایش بلایای طبیعی ناشی از تغییرات آب و هوایی به صدا درآوردند. آن‌ها بر اهمیت همکاری بین جوامع محلی و دولت‌های فدرال و استانی برای مقابله با این بحران تأکید کردند.

شهردار پرینستون، اسپنسر کوین، با اشاره به تجربه شهر خود در مواجهه با آتش‌سوزی‌ها و سیل‌های مکرر، از افزایش هزینه‌های مقابله با این بلایا ابراز نگرانی کرد. کوین گفت: “ما به تنهایی نمی‌توانیم از پس این هزینه‌های سنگین برآییم و نیاز به حمایت جدی دولت داریم.”

وی همچنین به مشکلاتی که بسیاری از شهرداری‌ها در دریافت بودجه‌های فدرال برای پروژه‌های کاهش خطر بلایا دارند اشاره کرد و گفت: “پروسه‌های اداری طولانی و پیچیده، باعث تاخیر در اجرای پروژه‌های حیاتی می‌شود.”

جیسون هو، مدیر برنامه‌ریزی مهندسی شهر ریچموند نیز به چالش‌های ناشی از افزایش سطح دریا و سیلاب در این شهر اشاره کرد و گفت: “ما به سرمایه‌گذاری‌های کلان برای تقویت زیرساخت‌های شهری نیاز داریم.”

اهمیت حفاظت از طبیعت

در این کنفرانس، بر اهمیت حفاظت از طبیعت و استفاده از خدمات اکوسیستمی برای مقابله با تغییرات آب و هوایی نیز تأکید شد. کارشناسان محیط زیست معتقدند که سرمایه‌گذاری در حفاظت از جنگل‌ها، تالاب‌ها و مناطق ساحلی می‌تواند به کاهش اثرات بلایای طبیعی کمک کند.

ضرورت همکاری بین بخشی

نمایندگان شهرداری‌ها بر لزوم همکاری بین بخش‌های مختلف از جمله دولت، صنعت و جوامع محلی برای مقابله با تغییرات آب و هوایی تأکید کردند. آن‌ها خواستار تدوین برنامه‌های جامع و بلندمدت برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و افزایش تاب‌آوری جوامع در برابر بلایای طبیعی شدند.

پیام اصلی این کنفرانس این است که تغییرات آب و هوایی یک چالش جدی برای جوامع محلی در بریتیش کلمبیا و سایر نقاط جهان است و برای مقابله با آن نیازمند همکاری و اقدام فوری هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان