تسلا

فراخوان گسترده تسلا در آمریکا برای تعمیر نقص در سیستم قفل کاپوت

پیام جوان: به گزارش ان تی دی، اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های ایالات متحده (NHTSA) اعلام کرده است که شرکت تسلا بیش از 1.8 میلیون خودرو را به دلیل نقص در سیستم قفل کاپوت فراخوان می‌کند.

بر اساس این فراخوان، نرم‌افزار خودرو قادر به تشخیص باز بودن کاپوت نیست و در نتیجه، کاپوت ممکن است به طور کامل باز شده و دید راننده را مسدود کند. این وضعیت خطر تصادفات جدی را افزایش می‌دهد.

خودروهای تحت تأثیر این فراخوان:

  • برخی مدل‌های 3، S، X و Y
  • مدل‌های 3 و Y تولید شده در سال‌های 2020 تا 2024

تسلا اعلام کرده است که به‌روزرسانی نرم‌افزاری برای رفع این مشکل را آغاز کرده است. این به‌روزرسانی به خودرو اجازه می‌دهد تا باز بودن کاپوت را تشخیص داده و به راننده هشدار دهد. همچنین، شرکت در حال بررسی و تعویض قطعات معیوب در برخی خودروها است.

تحقیقات نشان می‌دهد که مشکل اصلی در قفل کاپوت تولید شده توسط شرکت Magna Closures Co Ltd نهفته است.

این فراخوان بزرگترین فراخوان تسلا از دسامبر گذشته تاکنون محسوب می‌شود و می‌تواند بر اعتبار این شرکت تأثیرگذار باشد. همچنین، هزینه‌های مربوط به تعمیر و به‌روزرسانی خودروها، فشار مالی قابل توجهی بر تسلا وارد می‌کند.

این فراخوان جدید، پس از تحقیقات NHTSA در مورد به‌روزرسانی سیستم Autopilot تسلا و گزارش برخی تصادفات، مطرح شده است. این امر نشان می‌دهد که ایمنی خودروهای تسلا همچنان موضوعی نگران‌کننده برای رگولاتورها و مصرف‌کنندگان است.

تسلا در ماه‌های اخیر با چالش‌های مختلفی از جمله کاهش تقاضا برای خودروهای برقی و افزایش رقابت مواجه بوده است. این فراخوان جدید، بر مشکلات این شرکت افزوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان