• Homepage
  • >
  • تکنولوژی
  • >
  • همگام‌سازی وای‌فای در iOS 19؛ دیگر نیازی به ورود تکراری اطلاعات نیست

همگام‌سازی وای‌فای در iOS 19؛ دیگر نیازی به ورود تکراری اطلاعات نیست

پیام جوان: اپل در حال آماده‌سازی یک ویژگی جدید برای سیستم‌عامل iOS 19 است که به همگام‌سازی اطلاعات وای‌فای بین چند دستگاه کمک می‌کند. طبق گزارش بلومبرگ، این قابلیت به کاربران اجازه می‌دهد تنها یک‌بار فرم‌های اتصال به وای‌فای عمومی، مانند وای‌فای هتل، را در یک دستگاه پر کنند و سپس این اطلاعات به‌طور خودکار در دستگاه‌های دیگر همان کاربر همگام‌سازی شود.

این قابلیت قرار است در جریان کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان اپل (WWDC) که از ۹ تا ۱۳ ژوئن ۲۰۲۵ برگزار می‌شود، معرفی شود. اپل در این رویداد معمولاً جدیدترین قابلیت‌های نرم‌افزاری خود را برای iOS، macOS، iPadOS و دیگر پلتفرم‌ها معرفی می‌کند. پیش‌بینی می‌شود که iOS 19 و سایر سیستم‌عامل‌ها شاهد بازطراحی‌هایی برای ایجاد هماهنگی بیشتر بین نرم‌افزارهای مختلف محصولات اپل باشند.

در کنار ویژگی جدید وای‌فای، اپل احتمالاً از قابلیت‌های جذاب دیگری نیز پرده‌برداری خواهد کرد. از جمله، ارتقای برنامه Health و تجهیز ایرپادها به قابلیت ترجمه زنده که می‌تواند تجربه کاربری در سفر و ارتباطات چندزبانه را بهبود بخشد. این تغییرات، بخشی از استراتژی اپل برای ادغام بیشتر اکوسیستم دستگاه‌ها و ارتقای هوشمندی محصولاتش محسوب می‌شود.

 

  اپل و iOS 19؛ آیفون‌های قدیمی همچنان در لیست پشتیبانی

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان